Premier League: Odds tip til Manchester City – Arsenal

Vores odds tip til Manchester City – Arsenal går på, at Manchester City vinder med mindst to mål.

Manchester City – Arsenal Odds Tip

Der er flere niveauer til forskel på Manchester City og Arsenal i øjeblikket. Selvom City tabte Premier League-premieren på udebane imod Tottenham med 1-0, så kom de flot tilbage med 5-0 over Norwich i lørdags.

Nu venter der så en lidt sværere modstander i form af Arsenal, men The Gunners er i historisk krise. Mikel Artetas mandskab tabte først 2-0 til Brentford på udebane, og i sidste weekend tabte de 2-0 til Chelsea foran egne fans.

Nu skal de så møde et Manchester City-hold, som de plejer at have det meget svært imod. City har vundet de seneste seks hjemmekampe imod Arsenal med en samlet målscore på 15-3. Fire af de seks kampe er blevet vundet med mindst to overskydende mål.

Arsenal har manglet et hav af profiler i de første to kampe, og kommer givetvis til at gøre det igen. Det er netop kommet frem, at nyindkøbte Ben White sidder ude med corona. Med tanke på, hvordan Pablo Mari klarede det imod Chelsea, så bliver det ikke et imponerende Arsenal-forsvar.

Pierre-Emerick Aubameyang blev skiftet ind imod Chelsea, men hurtigløberen er langt fra topformen.

Find flere odds og tilbud til Premier League her!

Der er ikke ret meget, der peger på Arsenal i denne kamp, men det mener bookmakerne sjovt nok heller ikke.

Man kan diskutere om ikke Manchester City -1,5 til 1.83 er en smule lavt, og det er noget lavere end, da de to hold senest mødte hinanden.

Det er dog også vildt at se, hvor meget Arsenal er faldet i niveau. De har brugt godt en milliard danske kroner på at hente Martin Ødegaard, Ben White og Aaron Ramsdale til klubben.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.