Odds tip: Det kan blive voldsomt i Manchester-derbyet

odds tip premier league gule kort

Odds tip til Premier League-braget Manchester United – Manchester City

For United og City resterer der kun fire kampe af Premier League, hvor vi går en vanvittig afslutning i møde.

Manchester City er to point efter Liverpool i guldkampen, men de har spillet en kamp færre end Liverpool, og kan dermed overhale dem med en sejr på Old Trafford imod United.

Citys titelkamp imod Liverpool har fyldt det meste i Fodboldengland, men Manchester United har også meget at spille for.

De Røde Djævle ligger i skrivende stund på sjettepladsen med 64 point, hvilket er tre point fra Chelsea på fjerdepladsen.

Både United og Arsenal, som ligger på femtepladsen med 66, har spillet en kamp færre, og kan dermed komme op på siden af Chelsea i kampen om den meget vigtige Champions League-kvalifikation.

Der plejer altid at være smæk på, når City og United mødes, men ovenstående scenarie gør det kun mere interessant, og det bør give en mere tændt kamp.

Se alle vores odds tips her!

Vi tror på mere end fire kort

Vores odds tip i denne omgang går på antallet af kort, der bliver uddelt i kampen. Vi spiller på over 4,5 kort hos bet365, som giver 1.925.

Det er en relativt høj kortlinje i Premier League, hvor der skal mere til at give en ost i eksempelvis La Liga.

Dommeren er rutinerede Andre Marriner, som i sine 272 kampe i Premier League, Championship og Champions League giver 3,34 gule og 0,21 røde kort pr. kamp.

Kigger man kun i statistikken, så er spillet virkelig ikke særligt tiltalende, men det er også væsentlig mere betydningsfuld kamp end den gennemsnitlige Premier League-kamp.

En rutineret dommer som Marriner vil med garanti give spillerne lov til at give den gas, men omvendt vil mange spillere også være villige til at trække en nødbremse, hvis der skulle opstå en farlig situation.

Find de bedste odds bonusser her!

Bet365 med for højt odds

Som altid, så er det vigtigste argument overhovedet selve oddset, og her stikker bet365 en smule ud fra de resterende bookmakere.

Den førende bookmaker uden dansk licens har i skrivende stund 1.746 på over 4,5 og 2.10 på under.

De andre bookmakere med dansk licens tilbyder alle sammen mellem 1.72 og 1.78, så det virker som om, at bet365 ligger en smule for højt her.

Over 4,5 kort – 1.925 – bet365

Se vores regnskab her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.