Mathilde Miller photo
Mathilde Miller

- 12 jul, 2017

MSK Zilina – FCK: Få spiltips og se hvordan du streamer kampen live

Det var ikke en ubetinget glad Ståle Solbakken, da det stod klart, at det var slovakiske MSK Zilina, der var første modstander til FC København i kvalifikationen til Champions League. Den kvalifikation, der i ende gerne skulle ende med, at vi får de danske mestre at se i gruppespillet i verdens fineste klubturnering.

– En pistrækning!

Det var den umiddelbare reaktion fra københavnernes norske manager, efter lodtrækningen.

Han forudser en svær kamp i Slovakiet, men mener dog, at Løverne bør have så meget kvalitet i truppen, at de går videre set over to kampe.

– Vi kender alt til Zilina nu. Det er lidt FC Nordsjælland light – de er gode på hjemmebane, hvor de har 14 sejre og en uafgjort i 15 kampe. De spiller ligeledes på kunstgræs, og det bliver en udfordring. Til gengæld er de mere medgørlige, når de spiller på udebane, siger Ståle Solbakken til tipsbladet.dk og tilføjer:

– Vi skal først og fremmest være hurtige til at blive dus med underlaget. Vi skal have en stærk defensiv, men vi skal selvfølgelig også sørge for at komme frem på banen, for et udebanemål vil være guld værd.

Underlaget kan blive et problem

Men netop det underlag, som FCK ifølge Løvernes konge skal blive hurtigt dus med, kan vise sig at blive et problem.

Selv sammenligner Solbakken slovakkerne med FCN, og netop Farum er et af de steder, hvor de ellers så suveræne løver har haft svært ved at spille de seneste par år.

Faktisk skal man helt hen til april 2015 for at finde den sidste gang, FC København tog til Farum og fik tre point ud af det. I stedet har de spillet en del uafgjorte og tabt to opgør på Farum Park.

FCK fortsat favoritter

Bookmakerne er nu ikke i tvivl om, hvem der går videre, når der er spillet 180 minutters fodbold. De er enige med Solbakken i, at der bør være FCK, der ender i bowlen, når der skal trækkes lod til tredje runde af kvalifikationen til Champions League.

Hos bet365 giver en sejr til FCK odds 1,80. Hos NordicBet er det odds 1,76 på en sejr til FCK.

Men lad det være sagt med det samme. At lave et spiltip på en sejr til FCK, mener vi er helt hul i hovedet.

FCK har det som allerede nævnt svært på kunstgræs, og der er ikke en kinamands chance for, at de vil tage til MSK Zilina og gå all in på en sejr. I stedet vil de leve med et smalt nederlag og være tilfredse med en uafgjort.

Det er sådan, de traditionelt set har spillet i Europa, hvor det er i Telia Parken, at tingene bliver afgjort.

Derfor er vores spiltip også at spille på uafgjort til odds 3,60 hos bet365. De fleste af de andre bookmakere ligger i samme lege, men vil du have de bedste odds, er det altså hos bet365.

Du kan også vælge at spille på en sejr til Zilina. Vi har allerede været inde på at det ikke vil være nogen katastrofe for FCK at tabe med 1-0, så det spiltip kan du også vælge at bruge. En sejr til MSK Zilina odds 4.33.

Sådan ser du MSK Zilina – FCK live online!

I Danmark er det Viasat, der har købt rettighederne til at vise kampen. Det betyder, at du skal have adgang til 3+, hvis du vil kunne se MSK FCK direkte på dit TV.

Vil du live streame opgøret, skal du have adgang til viaplay.dk, som er Viasats streamingtjeneste i Danmark.