Spilforslag til Superligaen: FC Nordsjælland får point imod OB

OB fik en meget vigtig sejr i sidste weekend, hvor de vandt 2-0 på Vejle Stadion. I næste runde møder de FC Nordsjælland hjemme på Nature Energy Park, hvor vi dog mener, at de er gjort til for store favoritter.

OB fik endelig en sejr

Før sidste weekend var OB det eneste hold i Superligaen, der fortsat ikke havde vundet. Det var dog ikke fordi, at spillet var særligt dårligt, men holdet var ramt af uskarphed og uheld.

Det var måske også grunden til, at OB valgte at betale billetterne, så deres fans kunne se kampen i Vejle uden at betale, og OB-tilhængerne troppede op i et flot antal.

Det skulle vise sig at have en positiv effekt på OB-holdet, som stensikkert vandt 2-0 over Vejle, og dermed kom de væk fra Superligaens sidsteplads.

Fem point i syv kampe er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, men kigger man efter expected goals, så virker det bare som om, at OB har været særligt hårdt ramt af uheld.

OB gav i Vejle-kampen debut til Ramon Leeuwin, som er ny mand i klubben, men han måtte lade sig udskifte med en skade i første halvleg, og det er ikke til at sige, om han bliver klar imod FCN.

Det var også interessant, at OB-træner Jakob Michelsen havde valgt at droppe anfører Kenneth Emil Petersen, men han bør komme tilbage i truppen til denne kamp.

– Se alle vores spilforslag her!

FC Nordsjælland har været ramt af Europa League

FC Nordsjælland fik en fin start på sæsonen ved at slå Cliftonville og AIK ud af Europa League, men de måtte kapitulere imod FK Partizan, der var for stærke for det unge hold.

I mellemtiden har Superligaen været nedprioriteret, og Kasper Hjulmand har flere gange roteret kraftigt for at have friske spillere, men den tid er slut nu, hvor de kun har Superligaen at fokusere på.

Som man ofte ser det hos danske hold, så har de mange Europa League-kvalkampe kostet på resultaterne i Superligaen, men nu er der ikke længere nogle undskyldninger for FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland har faktisk tabt fem af de seneste seks kampe, men der er ingen grund til panik. De ligger fortsat midt i tabellen med fine muligheder for at komme med i top seks, og de har ligeledes mødt svære hold.

De første fire nederlag kom imod Brøndby ude, to gange Partizan og så udekampen imod AaB, hvor de reelt set var det stærkeste hold, men uheldigt tabte 0-1.

Senest tabte FC Nordsjælland 0-1 på hjemmebane imod AC Horsens, og ifølge Kasper Hjulmand, så spillede de deres dårligste kamp i denne sæson.

Til gengæld havde de en del skudmuligheder, og de burde ikke have tabt den kamp.

FC Nordsjælland bør have et højere niveau end OB, men de kan til gengæld være ramt af dårlig selvtillid, mens OB omvendt har fået et boost efter sæsonens første sejr.

Der er dog ingen tvivl om, at oddset på, at FC Nordsjælland er alt for højt. Vi spiller på, at de danske bronzevindere mindst får et point på udebane imod OB.

Regnskab hos Mesterbold:

Antal spil: 28

TBP: 150 %

Hitrate: 16/28

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.