Odds på AGF – FCK: Spilforslag & Tips [21/05]

Find odds og spilforslag til AGF – FCK gratis her.

AGF – FCK: Odds på kampen

AGF har intet andet end æren at spille for, når de tirsdag aften får besøg af FCK på Ceres Park. For FCK tæller intet andet end en sejr i Aarhus, hvis de fortsat skal holde liv i mesterskabsdrømmen før sidste spillerunde.

Efter sejren på Brøndby Stadion søndag d. 12. maj kunne FCK selv afgøre tingene, men et nederlag på 1-2 i torsdagens kamp mod FC Midtjylland har ændret på den kendsgerning, og Jacob Neestrups mandskab er nu i stedet afhængige af, at både Brøndby og FCM ikke henter to sejre i deres sidste to kampe, hvis mesterskabet skal havne i FCK. Derudover skal FCK selvfølgelig selv vinde deres sidste to kampe.

En sejr mod AGF burde være inden for rækkevidde, da Uwe Röslers tropper ligner et hold, der er gået på sommerferie. AGF har tabt seks kampe i træk, og de har som nævnt intet andet end æren at spille for. Til gengæld vil AGF-spillerne formentlig gerne ud og vise, at de er bedre, end hvad de har vist på det seneste, og de vil helt sikkert være motiverede for at slukke FCKs drømme om endnu et mesterskab. Desuden er det sidste hjemmekamp for AGF i sæsonen, og de vil selvfølgelig give alt, hvad de har her.

Du kan se bookmakernes bedste odds på AGF – FCK nedenfor.

AGF vs FC København Udfald
Kampstart 21/05 19:00
Match Ended

Odds Tip til AGF – FCK

Under 2,5 mål: 2.00 hos bet365

De seneste to opgør mellem FCK og AGF er endt over denne mållinje, men da de senest mødtes i Aarhus i oktober sidste år, endte det 1-1 i en chancefattig affære. Chancefattigt kan det blive igen tirsdag aften, hvor FCK for alt i verden ikke må tabe, og hvis både Brøndby og FC Midtjylland vinder mandag, så er presset endnu større på Neestrups tropper. Vi tror på under 2,5 mål på Ceres Park.

Trupnyt

AGF har Eric Kahl i karantæne til kampen mod FCK. Derudover er Kevin Yakob, Tobias Mølgaard, Mats Knoester og Janni Serra bl.a. ude med skader.

FCK får Elias Jelert tilbage, efter han sad ude med karantæne i torsdagens kamp mod FC Midtjylland. FCK mangler Roony Bardghji, Andreas Cornelius, David Khocholava, Nicolai Boilesen og Theo Sander, der alle er ude med skader.

Bud på startopstillinger

AGF (3-5-2)

Jesper Hansen

Tobias Anker – Frederik Tingager – Jacob Andersen

Felix Beijmo – Mads Emil Madsen – Mikael Anderson – Magnus Knudsen – Gift Links

Tobias Bech – Patrick Mortensen

FC København (3-4-3)

Kamil Grabara

Denis Vavro – Kevin Diks – Scott McKenna

Peter Ankersen – Lukas Lerager – William Clem – Elias Jelert

Mohamed Elyounoussi – Orri Oskarsson – Elias Achouri

Andre odds tips

spanien england em finale odds
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-finalen 2024 mellem Spanien og England gratis!
11 juli, 2024
mercedes benz arena stuttgart
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-kvartfinalen Spanien - Tyskland gratis!
05 juli, 2024
portugal frankrig odds tips spilforslag
em
Her finder du odds, tips og spilforslag til EM-kvartfinalen Portugal – Frankrig gratis!
05 juli, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.