Odds på Champions League Finalen 2024: Dortmund – Real Madrid

Find odds og tips til Champions League-finalen 2024 mellem Dortmund og Real Madrid gratis her.

Champions League-finalen 2024 odds: Vinder Real Madrid den 15. titel?

Borussia Dortmund og Real Madrid er de to deltagere i Champions League-finalen 23/24. Årets finale spilles på Wembley i London, og det var også her, finalen blev spillet, da Borussia Dortmund senest var i en Champions League-finale. Det var i 2013, hvor de måtte se sig slået af Bayern München med 2-1. Det er Dortmunds tredje finale i Champions League-historien, der venter lørdag d. 1. juni, og de vandt deres hidtil eneste Champions League-titel i 1997, hvor de besejrede Juventus med 3-1.

Siden Dortmunds nederlag i 2013-finalen mod Bayern har Real Madrid været i hele fem finaler og vundet dem alle sammen. Real Madrid er da ifølge bookmakerne også favoritter til at vinde deres sjette Champions League-finale på 11 sæsoner og deres 15. titel i alt. Faktisk har Real Madrid ikke tabt en finale i Europas fineste klubturnering siden 1980/81, hvor de tabte med 1-0 til Liverpool på Parc des Princes, og siden det finalenederlag har Real Madrid vel at mærke spillet otte Champions League-finaler.

Med 14 titler er Real også det suverænt mest vindende hold i turneringen. De har vundet dobbelt så mange trofæer som Milan, der ligger nummer to på listen over flest titler i turneringen.

Dortmund spillede sig i finalen ved at besejre PSG i semifinalerne med en samlet sejr på 2-0, og Real Madrid leverede endnu et af deres famøse comebacks i semifinalen mod FC Bayern på Santiago Bernabéu. I det 87. minut var stillingen 0-1 til Bayern, og det tyske storhold var dermed godt på vej i finalen, men to sene mål af Joselu vendte om på det hele og sikrede i stedet Real en plads i finalen.

Du kan se de bedste odds på Champions League-finalen mellem Dortmund og Real herunder.

Odds Tip til CL-finalen 2024: Dortmund – Real Madrid

Under 2,5 mål: 2.27 hos betsson

De seneste fire Champions League-finaler er endt 1-0 til et af holdene, og et lignende resultat er ikke utænkeligt lørdag d. 1. juni på Wembley. Vi tror mere på få mål end på mange mål i årets Champions League-finale mellem Borussia Dortmund og Real Madrid, selv om de to har for vane at spille målrige opgør mod hinanden. En finale i Champions League er bare noget helt andet, og finaler lever sit eget liv.

Real Madrid har vundet mange kampe med enten 1-0 eller 2-0 i denne sæson, og da de senest var i finalen i Champions League i 2021/22 mod Liverpool, vandt de også med 1-0.

De to finalekombattanter har mødt hinanden 14 gange tidligere. Real Madrid har vundet seks opgør, Dortmund har vundet tre, og fem er endt uafgjort. Det er dog første gang i historien, at Borussia Dortmund og Real Madrid mødes i en Champions League-finale.

Finalen dømmes af den 44-årige slovenske dommer Slavko Vincic.

Trupnyt

Vi opdaterer med trupnyt, når finalen er tættere på. Sikkert er det dog, at David Alaba er ude af finalen hos Real Madrid, da østrigeren er skadet.

Bud på startopstillinger

Borussia Dortmund (4-2-3-1)

Gregor Kobel

Julian Ryerson – Mats Hummels – Nico Schlotterbeck – Ian Maatsen

Marcel Sabitzer – Emre Can

Jadon Sancho – Julian Brandt – Karim Adeyemi

Niclas Füllkrug

Real Madrid (4-3-1-2)

Thibaut Courtois

Dani Carvajal – Antonio Rüdiger – Éder Militao – Ferland Mendy

Federico Valverde – Eduardo Camavinga – Toni Kroos

Jude Bellingham

Vinicius Junior – Rodrygo

Andre odds tips

Superliga
superliga
AGF og FCK mødes tirsdag d. 21. maj kl. 19.00 i næstsidste spillerunde i Superligaen 2023/2024.
20 maj, 2024
parken i københavn
superliga
Torsdag aften kl. 20.00 er der topkamp i Parken, hvor FCK får besøg af FC Midtjylland i tredjesidste spillerunde af Superligaen.
15 maj, 2024
alle vindere af champions league nogensinde
conference-league
Olympiakos og Fiorentina mødes onsdag d. 29. maj kl. 21.00 i årets Conference League-finale. Find her de bedste odds på finalen.
15 maj, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2478 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.