Odds på Conference League Finalen 2024: Olympiakos – Fiorentina [29/05]

Find odds og spilforslag til Conference League-finalen 2024 mellem Olympiakos og Fiorentina gratis her.

Olympiakos – Fiorentina: Odds på Conference League-finalen

Den græske storklub Olympiakos kvalificerede sig til klubbens første europæiske finale med en flot og overraskende samlet sejr på hele 6-2 mod Premier League-mandskabet Aston Villa. Olympiakos var ellers meget tæt på at ryge ud af turneringen allerede i 1/8-finalen, hvor de tabte første opgør med 1-4 på hjemmebane til Maccabi Tel Aviv, men returkampen på neutral grund vandt de med samme cifre og derfor måtte kampen ud i forlænget spilletid. Her scorede Olympiakos yderligere to gange og dermed sikrede de sig avancement i turneringen.

Klubben fra Piræus har en meget kort rejse til årets Conference League-finale, da den spilles under 20 kilometer fra deres egen hjemmebane. Finalen spilles nemlig på OPAP Arena i Athen, som til dagligt er AEK Athens hjemmebane, der er en af Olympiakos’ største rivaler.

Fiorentina besejrede i deres semifinale Club Brugge med samlet 3-4, og den italienske klub fra Firenze er nu klar til deres anden Conference League-finale i træk. Sidste års finale tabte de med 2-1 til West Ham på Fortuna Arena i Prag. West Hams Jarrod Bowen scorede sejrsmålet i det 90. minut og slukkede de italienske trofædrømme.

Mens det er første europæiske for Olympiakos, er det bestemt ikke tilfældet for Fiorentina, der er klar til klubbens sjette europæiske finale. Kun en gang er det dog lykkedes Fiorentina at vinde et europæisk trofæ, og det var i 1961, hvor de vandt Cup Winners’ Cup i finalen mod Rangers.

Ser man på bookmakernes odds på Conference League-finalen 2024, så har de Fiorentina som favoritter til at vinde trofæet. Du kan se de bedste Olympiakos – Fiorentina odds herunder.

Olympiakos vs Fiorentina Udfald
Kampstart 29/05 21:00
No Odds Available

Odds Tip til Conference League-finalen: Olympiakos – Fiorentina

Begge hold scorer i kampen: 1.97 hos LeoVegas

Olympiakos-angriberen Ayoub El Kaabi var den store profil i semifinalerne mod Aston Villa, hvor han stod for fem ud af de seks mål, som Olympiakos scorede mod Villa. Marokkaneren er topscorer i Conference League, og han er også delt topscorer i den bedste græske række. Vi tror, at begge hold scorer i Conference League-finalen, og her ligner El Kaabi et godt bud på en Olympiakos-målscorer. Fiorentina har scoret i ni kampe i træk, og de har spillerne til at gøre ondt på Olympiakos-defensiven, som sjældent holder nullet.

Det er tredje finale i Conference League, der venter i Athen, og dommer i finalen er den 44-årige portugiser Artur Soares Dias.

Trupnyt

Hos Olympiakos er Francisco Ortega tvivlsom til finalen.

Fiorentina er med garanti uden den skadede Riccardo Sottil.

Bud på startopstillinger

Olympiakos (4-3-3)

Konstantinos Tzolakis

Rodinei – Panagiotis Retsos – David Carmo – Francisco Ortega

Santiago Hezze – Vicente Iborra – Chiquinho

Daniel Podence – Ayoub El Kaabi – Konstantinos Fortounis

Fiorentina (4-2-3-1)

Pietro Terracciano

Dodo – Nikola Milenkovic – Lucas Martinez Quarta – Cristiano Biraghi

Giacomo Bonaventura – Arthur Melo

Nicolas Gonzalez – Lucas Beltran – Christian Kouamé

Andrea Belotti

Andre odds tips

spanien england em finale odds
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-finalen 2024 mellem Spanien og England gratis!
11 juli, 2024
mercedes benz arena stuttgart
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-kvartfinalen Spanien - Tyskland gratis!
05 juli, 2024
portugal frankrig odds tips spilforslag
em
Her finder du odds, tips og spilforslag til EM-kvartfinalen Portugal – Frankrig gratis!
05 juli, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.