Odds på Danmark – Sverige: Tips & Spilforslag [05/06]

Find odds og spilforslag til landskampen Danmark – Sverige gratis her!

Danmark – Sverige: Odds på landskampen

Se også: Optakt til Danmark – Sverige

Danmark skal snart til EM i Tyskland, men inden da venter to venskabskampe. Den første er mod vores svenske naboer på onsdag i Parken, hvor der er kampstart klokken 19.00.

Mens de danske landsholdsspillere snart pakker kufferten og sætter kurs mod Tyskland, skal det svenske landshold blive hjemme i denne omgang, da det ikke lykkedes dem at kvalificere sig til EM.

Hverken Danmark eller Sverige har spillet en kamp af betydning i 2024 indtil videre, men om under to uger går de danske drenge på banen til første EM-kamp mod Slovenien, så Kasper Hjulmands tropper skal bruge de to kommende venskabskampe til at komme i EM-topform. Selv om Sverige først har vigtige kampe på programmet senere i år, er en kamp mellem Danmark og Sverige altid speciel, og begge lejre vil være opsatte på ikke at tabe.

Danmark og Sverige har ikke mødt hinanden siden november 2020, hvor Danmark vandt 2-0 i en venskabskamp. Det seneste betydningsfulde møde mellem de to var i november 2015, hvor Danmark og Sverige tørnede sammen i to playoffkampe om at komme med til EM i 2016. Her trak Sverige det længste strå og vandt samlet med 4-3.

Herunder kan du se de bedste odds på Danmark – Sverige.

Danmark vs Sverige Udfald
Kampstart 05/06 19:00
Match Ended

Spilforslag til Danmark – Sverige

Danmark vinder kampen: 2.00 hos NordicBet

Onsdag d. 5. juni er Grundlovsdag, og for mange danske landsholdsfans vækker datoen minder om den nærmest mytiske VM-kvalifikationskamp mod Sovjetunionen i 1985, hvor Danmark vandt med 4-2. Lige så mytisk kan det ikke blive på onsdag i venskabskampen mod Sverige, men det kan stadig blive en aften med godt humør på lægterne. Det er sidste landskamp i Parken inden EM, og de danske spillere vil være motiverede for at give publikum en sejr. Vi tror på dansk sejr i venskabskampen onsdag, da motivationen alt andet lige må være højere hos Danmark, der skal være på mærkerne til EM om få dage.

Trupnyt

Danmarks EM-trup er udtaget, og her er den største overraskelse Jacob Bruun Larsen. Mohamed Daramy er skadet og er derfor ikke en del af den danske EM-trup.

Jon Dahl Tomasson og Sverige er uden Sporting-profilen Viktor Gyökeres, og derudover er Linus Wahlqvist og Eric Smith ude med skader.

Bud på startopstillinger

Danmark (3-5-2)

Kasper Schmeichel

Simon Kjær – Joachim Andersen – Andreas Christensen

Joakim Mæhle – Thomas Delaney – Christian Eriksen – Pierre-Emile Højbjerg – Victor Kristiansen

Rasmus Højlund – Yussuf Poulsen

Sverige (4-2-3-1)

Robin Olsen

Emil Krafth – Carl Starfelt – Viktor Lindelöf – Samuel Dahl

Samuel Gustafson – Simon Olsson

Dejan Kulusevski – Emil Forsberg – Anthony Elanga

Alexander Isak

Andre odds tips

spanien england em finale odds
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-finalen 2024 mellem Spanien og England gratis!
11 juli, 2024
mercedes benz arena stuttgart
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-kvartfinalen Spanien - Tyskland gratis!
05 juli, 2024
portugal frankrig odds tips spilforslag
em
Her finder du odds, tips og spilforslag til EM-kvartfinalen Portugal – Frankrig gratis!
05 juli, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.