Odds Tip: Christian Eriksen bliver dansk topscorer

danmark

Odds tip: Christian Eriksen bliver dansk topscorer

Dette odds tip går på, at Christian Eriksen bliver Danmarks topscorer ved EM i Fodbold 2021.

Christian Eriksen har været den altoverskyggende profil for Danmark i efterhånden mange år. Det kulminerede under Åge Hareide, hvor han ene mand sørgede for, at vi kom med til VM i 2018, men han har ikke holdt målsnittet under Kasper Hjulmand.

Når det er sagt, så sparker Christian Eriksen straffespark, frispark og er bare generelt vores mest målfarlige spiller.

Netop dødbolde vil altid have stor betydning for sådan et spil, men det er kun blevet vigtigere efter indførslen af VAR, som har medført langt flere straffespark.

En anden klar fordel ved dette spil er, at der kan foretages større rotationer blandt de forreste tre. Selvom Martin Braithwaite og Yussuf Poulsen bør være sikre startere, så kommer Kasper Dolberg, Jonas Wind og Andreas Skov Olsen formentlig også til at få en del spilletid.

Under normale omstændigheder, så vil Christian Eriksen få samtlige minutter ved EM-slutrunden.

Danmark har spillet 12 landskampe i 2020 og 2021. Eriksen er den eneste spiller, der har fået spilletid i alle kampene, og målt på spilminutter er det kun Kasper Schmeichel, der har fået flere.

I samme periode er Eriksen vores topscorer med fem mål. Jonas Wind og Andreas Skov Olsen har begge scoret tre, men fire spillere har scoret to kasser.

Vi mener klart, at Christian Eriksen skal være favorit til at blive dansk topscorer. Bet365 tilbyder odds 5.50, hvilket er noget højere end de andre bookmakere med dansk licens:

Du finder spillet ved at gå til EM 2020 -> Hold -> Danmark -> Spillere -> Christian Eriksen bliver holdets topscorer

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.