FA Cup Finalen 2024: Odds på Manchester City – Manchester United [25/05]

Find odds og spilforslag til FA Cup-finalen 2024 mellem City og United gratis her!

Odds på FA Cup-finalen 2024: Hvem vinder pokalen?

Årets FA Cup-finale er en gentagelse af sidste års finale, da de to Manchester-klubber City og United igen tørner sammen i finalen i den ældste cupturnering i verden. United er sammen med Arsenal det hold, der har stået i en FA Cup-finale flest gange (21), men når dommer Andrew Madley fløjter op på Wembley lørdag eftermiddag, vil United have rekorden alene, da det er 22. gang, at de skal spille finale i FA Cuppen. 12 gange i historien har “The Red Devils” vundet FA Cup-trofæet.

For Manchester City er det 13. FA Cup-finale, der venter her, og de har i alt syv titler i den fineste engelske cupturnering. City er også forsvarende mestre i turneringen, da de i sidste års finale besejrede ærkerivalerne fra United med 2-1.

Manchester City vandt det engelske mesterskab for fjerde gang på stribe i denne sæson, mens Manchester United sluttede helt nede som nummer 8, hvilket er den dårligste ligaplacering for United i al den tid, den bedste engelske række har heddet Premier League.

Ifølge bookmakerne er Manchester City da også store favoritter til igen at vinde FA Cup-finalen mod Manchester United, og det forstår man godt, hvis man har set de to hold spille fodbold i denne sæson. Du kan se de bedste odds på FA Cup-finalen 2024 herunder.

Manchester United vs Manchester City Udfald
Kampstart 25/05 16:00
Match Ended

Odds Tip til FA Cup-finalen 2024

Begge hold scorer: 1.80 hos betsson

Nok er der stor niveauforskel på Manchester City og Manchester United, men vi tror på, at begge hold scorer i lørdagens finale, som det var tilfældet i sidste års finale mellem de to. I fem ud af de seneste seks indbyrdes møder er begge hold også kommet på måltavlen, og det kan ske igen lørdag, selv om United skabte meget få chancer i deres seneste møde på Etihad i marts.

Erik ten Hag har haft en rigtig skidt anden sæson som United-manager, men hvis det lykkes United at hente en sejr mod City i FA Cup-finalen, vil det redde en smule af sæsonen. Da Manchester United blot sluttede som nummer 8 i ligaen, skal de også vinde FA Cup-finalen, hvis den skal stå på europæisk fodbold i næste sæson.

Trupnyt

Hos Manchester City er Ederson ude af FA Cup-finalen med en skade.

Manchester United må undvære Tyrell Malacia, Luke Shaw og Mason Mount, mens der er tvivl om Harry Maguire, Victor Lindelöf og Anthony Martial.

Bud på startopstillinger

Manchester City (4-2-3-1)

Stefan Ortega

Kyle Walker – Manuel Akanji – Rúben Dias – Josko Gvardiol

Rodri – Mateo Kovacic

Bernardo Silva – Kevin De Bruyne – Phil Foden

Erling Haaland

Manchester United (4-2-3-1)

André Onana

Aaron Wan-Bissaka – Raphaël Varane – Lisandro Martinez – Diogo Dalot

Casemiro – Kobbie Mainoo

Amad Diallo – Bruno Fernandes – Alejandro Garnacho

Rasmus Højlund

Andre odds tips

spanien england em finale odds
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-finalen 2024 mellem Spanien og England gratis!
11 juli, 2024
mercedes benz arena stuttgart
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-kvartfinalen Spanien - Tyskland gratis!
05 juli, 2024
portugal frankrig odds tips spilforslag
em
Her finder du odds, tips og spilforslag til EM-kvartfinalen Portugal – Frankrig gratis!
05 juli, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.