photo
Lars Madsen

- 15 nov, 2022

Odds Tip: Hvem bliver Kroatiens VM-topscorer?

Odds Tip: Luka Modric bliver Kroatiens topscorer (odds 8.00)

Luka Modric bliver Kroatiens VM-topscorer: Odds 8.00 hos Karamba

Dette odds tip går på, at Luka Modric bliver Kroatiens VM-topscorer til odds 8.00 hos Karamba. Til sammenligning får man kun 3.50 på samme spil hos Nordicbet, LeoVegas og Mr Green!

Den 37-årige verdensstjerne tager endnu et VM som anfører for Kroatien. Han er stadig blandt verdens bedste fodboldspillere og Kroatien er helt afhængige af ham, hvis de skal skabe et flot resultat.

Find alle vores VM Odds Tips gratis her!

Vi har netop selv mødt Kroatien i Nations League, hvor det var ekstremt tydeligt, hvor god og betydende, han er for Kroatien.

Modric blev således også Kroatiens topscorer under Nations League. Han scorede to kasser, mens seks spillere scorede en enkelt hver.

Et af de helt afgørende argumenter for dette spil (udover oddset) er, at Luka Modric sparker straffespark og frispark for Kroatien.

Mens Kroatiens midtbane er blandt de stærkeste i verden, så har de manglet en topangriber siden, Mario Mandzukic lagde støvlerne på hylden.

Det er en kæmpe fordel for spillet, at angriberne formentlig kommer til at dele spilletiden imellem sig.

Hverken Marko Livaja, Andrej Kramaric eller Ante Budimir har for alvor bidt sig fast som den øverste angriber, så Kroatiens mål bliver fordelt meget ligeligt.

Omvendt er det stensikkert, at Modric får så mange minutter, som han overhovedet kan klare. Udover straffespark og frispark, som han er ekstremt dygtig til at sparke, så har han også et fremragende langskud, som han har vist prøver på gang på gang.

Han har været i fremragende form for både Kroatien og Real Madrid i denne sæson.

Han har scoret to mål i seks kampe Kroatien i 2022 og fem mål i 18 kampe for Real Madrid.

Oddset bliver delt, hvis to spillere deler topscorerværdigheden for Kroatien.

Mens Karamba, Mr Play og bet365 giver hele odds 8.00 på spillet, så får man til sammenligning odds 3.50 hos Nordicbet, LeoVegas og Mr Green.

Relateret indhold

leovegas
vm
Hos LeoVegas får du et freebet på 500 kroner på VM-finalen. Læs mere om kampagnen og mulige væddemål her!
16 december, 2022
mr green
vm
Hos Mr Green kan du få et 1.000 kr freebet på VM-finalen 2022 mellem Argentina og Frankrig. Læs mere om kampagnen og mulige væddemål her!
16 december, 2022
antoine griezmann frankrig vm 2022
vm
Læs vores optakt til VM-finalen mellem Argentina og Frankrig her!
16 december, 2022

Lars Madsen

Fodboldskribent

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.

1695 Artikler