Odds på FC Midtjylland – Brøndby: Tips & Fiduser [05/05]

Find odds og spilforslaget til FC Midtjylland – Brøndby gratis her!

FCM – Brøndby: Odds på topkampen

FC Midtjylland skal ud og vinde søndagens brag mod Brøndby, hvis de fortsat skal regnes som mesterskabskandidat. Så klart kan det siges, men FCM har været skidt kørende i mesterskabsspillet og har efter fem kampe blot vundet én kamp.

For 14 dage siden mødtes Brøndby og FC Midtjylland senest på Brøndby Stadion, og her sejrede Jesper Sørensens Brøndby med 2-1. Brøndby ligger nummer 1 i Superligaen med 56 point, og de har fire point ned til både FC København og FC Midtjylland. I seneste spillerunde fik Brøndby 1-1 ude mod FC Nordsjælland, og Brøndby har stadig ikke tabt i Superligaen siden d. 24. september sidste år, hvor de tabte 2-3 til FCK.

Før FCM – Brøndby fløjtes i gang søndag aften, spiller FCK i Silkeborg, og hvis de forsvarende danske mestre taber i Silkeborg, og Brøndby samtidig formår at vinde i Herning, vil de blå-gule være meget tæt på klubbens 12. mesterskab, og det er bestemt ikke utænkeligt, at Brøndby henter deres femte sejr i træk mod FC Midtjylland.

FC Midtjylland præsterer ikke godt for tiden, og senest blev de spillet ud af banen i mandagskampen mod Silkeborg. Da dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen fløjtede af på Jysk Park, stod der 3-0 til Silkeborg på måltavlen, og Thomas Thomasbergs mandskab er dermed uden sejr i de seneste tre kampe, og det er kun AGF, der har klaret sig dårligere i mesterskabsspillet indtil videre.

Du kan se de bedste odds på FCM – BIF herunder.

FC Midtjylland vs Brøndby IF Udfald
Kampstart 05/05 18:00
Match Ended

Spilforslag til FCM – Brøndby

Brøndby -0,5 Asian handicap: 1.57 hos betsson

Brøndby har på det seneste haft et suverænt tag på FC Midtjylland, og vi skal tilbage til den 29. august 2022 for at finde seneste FCM-sejr mod Brøndby. Vi tror heller ikke på, at FCM vinder søndag aften og går med Brøndby til ikke at tabe kampen til odds 1.57. Brøndby har vundet over FC Midtjylland fire gange på stribe, og FCM ligner i øjeblikket ikke et hold, der er i stand til at vende den negative statistik mod Brøndby.

Efter søndagens kamp er der fire spillerunder tilbage i Superligaen.

Trupnyt

FC Midtjylland er uden den skadede Marrony, og der er tvivl om Paulinho og Aral Simsir.

Brøndby må undvære Frederik Alves, Mathias Kvistgaarden og Henrik Heggheim. Nicolai Vallys er til gengæld meldt klar til kampen, efter han sad ude af weekendens kamp i Farum.

Bud på startopstillinger

FC Midtjylland (4-4-2)

Jonas Lössl

Henrik Dalsgaard – Sverrir Ingason – Mads Bech Sørensen – Victor Bak

Charles – Oliver Sørensen – André Rømer – Dario Osorio

Franculino – Gue-sung Cho

Brøndby (3-4-2-1)

Patrick Pentz

Jordi Vanlerberghe – Kevin Tshiembe – Jacob Rasmussen

Sean Klaiber – Daniel Wass – Mathias Greve – Marko Divkovic

Nicolai Vallys – Yuito Suzuki

Ohi Omoijuanfo

Andre odds tips

Superliga
superliga
AGF og FCK mødes tirsdag d. 21. maj kl. 19.00 i næstsidste spillerunde i Superligaen 2023/2024.
20 maj, 2024
parken i københavn
superliga
Torsdag aften kl. 20.00 er der topkamp i Parken, hvor FCK får besøg af FC Midtjylland i tredjesidste spillerunde af Superligaen.
15 maj, 2024
alle vindere af champions league nogensinde
conference-league
Olympiakos og Fiorentina mødes onsdag d. 29. maj kl. 21.00 i årets Conference League-finale. Find her de bedste odds på finalen.
15 maj, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2478 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.