Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 30 nov, 2022

Serbien – Schweiz: Odds Tips & Spilforslag Gratis [02/12]


Vi har fundet et spændende odds tip frem til fredagens VM-kamp mellem Serbien og Schweiz. Find odds og tips til kampen her!

Odds på Serbien – Schweiz: Hvem vinder kampen?

Der er lagt op til en rigtig gyser i den sidste runde i Gruppe G. Brasilien er allerede sikret videre avancement efter sejre over både Schweiz og Serbien, men det er helt åbent i spillet om den sidste plads.

Samtidig som Cameroun skal forsøge at besejre Brasilien, så skal Serbien og Schweiz mødes i, hvad bookmakerne ser som en helt jævnbyrdig kamp.

Serbien er tvunget til at vinde kampen, mens Schweiz med stor sandsynlighed går videre med uafgjort.

Du kan få følgende odds på Serbien – Schweiz hos de danske bookmakere:

Serbien vs Schweiz Udfald
Kampstart 02/12 20:00
Match Ended

Serbien – Schweiz: Spiltips & Oddsforslag

Det kan blive en meget, meget hård kamp mellem Serbien og Schweiz. Udover det åbenlyse faktum, at de to hold spiller om videre avancement ved en VM-slutrunde, så skal vi også lige kigge tilbage på deres kamp i 2018.

De var nemlig også i gruppe ved VM i Rusland. Serbien kom tidligt foran på mål af Aleksandar Mitrovic, men Schweiz vendte kampen i anden halvleg på scoringer af Granit Xhaka og Xherdan Shaqiri.

Begge spillere har rødder i Albanien/Kosovo og har derfor et anstrengt forhold til Serbien. De valgte af fejre deres scoringer med at lave den dobbelthovede ørn, som er et national symbol for Albanien.

Serberne blev ekstremt rasende på dem, og det er på ingen måde glemt i dag.

Serbien vil se kampen som den perfekte mulighed for at tage hævn. Vi tror derfor på en hårdt spillet kamp med masser af kort.

Spilforslag: Over 4,5 kort i kampen

Over 4,5 kort: 1.68 hos LeoVegas

Der har generelt ikke været så mange kort ved dette VM, men denne kamp ligner en undtagelse. Alene det, at det er en helt afgørende gruppekamp, hvor der vil være et frustreret hold, som ikke gåt videre, taler for spillet.

Når man samtidig tænker på historien om den omtalte kamp, så bliver det kun bedre.

Der var 5 gule kort i 2018, men det kan sagtens blive mere vildt denne gang.

Spilforslag: Granit Xhaka får kort

Granit Xhaka får kort: 2.63 hos LeoVegas

Granit Xhaka har fået 138 gule og 7 røde kort i sin karriere. Det er der nærmest ingen spillere, der kan matche i europæisk fodbold.

Alene den statistik kunne være nok til at finde værdi i spillet, men med hans albanske baggrund bør han være ekstra tændt denne gang.

Han har endnu ikke fået et kort ved dette VM, så han kommer ikke i karantæne, hvis han skulle få en ostemad imod Serbien.

Få en bonus til kampen!

NordicBet Casino Nordicbet
4.4
  • Check Icon
    Største udvalg på dansk fodbold
  • Check Icon
    Odds på små sportsgrene
  • Check Icon
    Kæmpe live-betting udvalg
Regler og vilkår gælder Kampagnen er kun mulig for nye spillere. Efter 60 dage fjernes eventuelle bonuspenge. Regler og vilkår gælder. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: StopSpillet.dk SELVUDELUKKELSE: ROFUS | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Andre Odds Tips

fa cup finale wembley
andet
Søndag klokken 16.00 står den på EFL Cup-finale mellem Chelsea og Liverpool, der mødes på Wembley.
23 februar, 2024
portos stadion, estadio do dragao
champions-league
FC Porto møder onsdag aften Arsenal hjemme på Estádio do Dragāo i den første af to ottendedelsfinaler i Champions League.
20 februar, 2024
odds fodbold tip
champions-league
Onsdag aften er der storkamp på Stadio Diego Armando Maradona, hvor Napoli får besøg af Barcelona i Champions League-ottendedelsfinalen.
20 februar, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2409 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.

Fact Checked

Faktatjekket af Lars Madsen, Skribent

Opdateret den 30 november, 2022