Odds tip: Lucas Andersen scorer imod AGF

odds tip fodbold

Odds tip til Superligaen: AaB – AGF

Vi får en fantastisk omgang Superliga-fodbold på søndag, når alle syv kampe spilles på samme tid. 17.00 sparkes der gang i den 26. spillerunde af Superligaen, som er grundspillets sidste.

I Aalborg tager AaB imod AGF, og det ligner på forhånd en meget underholdende kamp. Sagen er klar for både AaB og AGF i forhold til at komme i top seks. De skal vinde!

AaB kan i teorien klare sig med uafgjort, hvis FC Nordsjælland taber imod Vendsyssel, mens Randers tager imod OB, men spillerne går på banen med det ene mål at vinde.

AGF skal – udover at vinde imod AaB – være meget heldige med de andre resultater, men de tror selvfølgelig på det.

Derfor ligner det en kamp med tryk på fra start, og som TV-seer skal man nok blive underholdt.

Find flere odds tips på fodbold her!

Lucas Andersen er varm

Vores odds tip i denne omgang handler om Lucas Andersen. Aalborg-drengen har været tilbage i AaB på en lejeaftale i denne sæson, og den er netop blevet gjort permanent, så han er på kontrakt i AaB indtil 2024.

Han kommer med al sandsynlighed ikke til at spille i Superligaen så længe, men han kan genstarte karrieren og så forsøge sig i udlandet igen.

Han har vist sig meget flot frem i denne sæson, hvor han har scoret syv kasser i 16 kampe.

Fem af de mål er kommet siden Jacob Friis overtog trænersædet, så det er altså fem mål i otte kampe under den nye træner.

Han har scoret i de seneste tre kampe imod SønderjyskE, Hobro og Brøndby. Imod SønderjyskE og Brøndby var mål direkte på frispark, mens han scorede et formidabelt langskudsmål imod Hobro.

Han er det bedste bud på en målscorer i AGF-kampen selvom Tom van Weert og Patrick Mortensen er mere rendyrkede angribertyper.

Imod et AGF-forsvar, der har lukket ekstremt mange mål ind uden Niklas Backman, som ikke forventes at blive klar, så skal der være relativt gode chancer for en Lucas Andersen-scoring i denne kamp.

2.87 virker for højt på en Lucas Andersen-scoring. Højeste odds fåes i skrivende stund hos bet365, mens Unibet følger efter med 2.80. Alt over 2.50 er spilbart.

Vi arbejder i øjeblikket på optakter til samtlige syv Superliga-kampe i den 26. spillerunde, og der skal nok også komme flere odds tips, som du kan finde her.

Lucas Andersen – 2.87 – bet365

Se vores regnskab her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.