Odds tip: AGF og AaB mødes i tæt kamp

betting online picture

Vores odds tip til Superliga-kampen mellem AGF og AaB går på, at kampen ender uafgjort, hvilket man får en overraskende fin betaling for.

Det er to af Superligaens mest formstærke mandskaber, der mødes, og da de også nogenlunde er på niveau, så er det svært at forestille sig andet end en tæt kamp – ikke, at det nødvendigvis ender uafgjort af den grund.

AGF og AaB har fået styr på defensiven

Både AGF og AaB kom ringe fra start i denne sæson af Superligaen, men har i den seneste måneds tid fået styr på tropperne.

AGF har fået Niklas Backman tilbage i midterforsvaret, og svenskerens betydning for holdet kan slet ikke undervurderes.

Det er slet ikke tilfældigt, at de ikke har lukket mål ind i de seneste fire kampe i Superligaen, hvor han har startet inde.

Han var således slet ikke med i truppen, da AGF skulle bruge mange kræfter på besejre Marstal/Rise i DBU Pokalen, som endte mere tæt end forventet.

AaB har fået Rasmus Thelander og tilbage på holdet, og selvom han endnu ikke er startet inde, så virker det som en klar forstærkning.

AaB har indkasseret mål i de seneste to Superliga-kampe, hvor de har slået FCK med 1-0 og AC Horsens med 5-0.

AaB ligger på tredjepladsen med 13 point efter otte kampe, mens AGF ligger lidt efter med 11 point.

AaB har måske et marginalt stærkere hold end AGF i øjeblikket, men det er en meget jævnbyrdig kamp alligevel.

Se vores odds tips og regnskab her!

David Nielsen er en kryds-træner

AGF er i de senere år et af de hold, som har spillet flest uafgjort kampe. Generelt har David Nielsen som træner i Superligaen spillet uafgjort i 27 af 85 kampe, hvilket svarer til hele 31,76 % af gangene, og det er ikke helt tilfældigt.

Man kan ikke bruge stats på AaB-træner Jacob Friis, da han simpelthen ikke har stået i spidsen for holdet i nok kampe.

AaB spillede dog uafgjort i hele 12 af 32 kampe i sidste sæsons Superliga, så selvom de har forbedret deres hold en smule, så bakker statistikken stadig op.

Det er også interessant at overveje, hvordan holdene vil gribe kampen an i den sidste del af kampen, hvis der står uafgjort.

Selvom begge hold vil gå efter sejren, så er det ikke just sandsynligt, at man bare vil satse hovedløst, da et uafgjort resultat egentlig er et nogenlunde resultat for begge mandskaber, som dermed vil udbygge deres respektive stimer af ubesejrede kampe.

Der er sjældent gigantisk værdi på et kryds, men prisen bør ikke være over 3.25, hvis det står til os.

AGF – AaB: X – 3.50 – bet365.

Odds er fra 13/09 – 09.40 (odds kan ændre sig).

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.