gult kort uddelt

Vi har lavet et spilforslag på Premier League-kampen mellem Bournemouth og West Ham, og vi har endnu en gang fokus på en spiller til at få et gult kort!

Odds tip på Premier League-kampen Bournemouth - West Ham

- Se hele vores regnskab for odds tips!

Vores odds tip i denne omgang handler om Premier League-kampen mellem Bournemouth og West Ham, som mødes lørdag den 19. januar kl. 16.00.

Vi spiller, at West Ham-ikonet Mark Noble får sig et gult kort, hvilket han har været notorisk god til. I sine 393 Premier League-kampe har han fået 84 ostemadder, og regner man spilletiden, så er odds 4.00 på et gult fint.

Det skal dog siges, at det langt fra er givet, at han får 90 minutter. På det seneste har ham og Pedro Obiang skiftevis spillet på positionen ved siden af Declan Rice på den centrale midtbane, men vi regner med, at den rutinerede englænder får pladsen fra start.

Det er vigtigt at understrege, at spillet hos Unibet kun gælder, hvis han starter inde. Læg dog mærke til, at bookmakere som Danske Spil og bet365 har andre regler på området, så det er en god ide at læse op på det inden, du spiller.

Mark Noble har fået fem gule og et direkte rødt kort i denne sæsons 15 startere. Faktisk har han fået kort i de seneste i de fire udekampe, han har spillet. Kort er dog ikke noget, der nødvendigvis kommer i stimer, så det øger egentlig ikke som sådan chancen for, at han får et imod Bournemouth.

Se alle vores odds tips her!

Interessant er det at kigge på, at det kun er Chelsea, der har indkasseret flere frispark end Bournemouth. Hele 11,8 frispark pr. kamp bliver begået imod Bournemouth, og West Ham er samtidigt det hold, der spiller mest aggressivt i denne sæson.

Kampens dommer er Simon Hooper, som er blandt de mindst rutinerede dommere i Premier League. Han har været dommer i mange år, men er ny på Premier League-scenen.

Han har givet i hele karrieren givet 3,28 gule og 0,12 røde kort pr. kamp, og har holdt sig nogenlunde til det gennemsnit i denne sæson. Det er marginalt mere end det totale gennemsnit, men slet ikke noget vildt.

Vanen tro for udeholdet flere gule kort, men der venter dog ikke nogen intimerende atmosfære på Vitality Stadium.

Alt i alt, så skal odds 4.00 på et kort til Mark Noble være fint i langt de fleste udekampe i Premier League. Der er slet ikke gigantisk værdi, men det er helt klart en mindre indsats værd.

Mark Noble får kort – 4.00 – Unibet

- Læs også: Få de bedste odds bonusser i Danmark her!

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk