Odds tip til Premier League: Rutineret herre kan få et gult kort

gult kort uddelt

Odds tip på Premier League-kampen Bournemouth – West Ham

Se hele vores regnskab for odds tips!

Vores odds tip i denne omgang handler om Premier League-kampen mellem Bournemouth og West Ham, som mødes lørdag den 19. januar kl. 16.00.

Vi spiller, at West Ham-ikonet Mark Noble får sig et gult kort, hvilket han har været notorisk god til. I sine 393 Premier League-kampe har han fået 84 ostemadder, og regner man spilletiden, så er odds 4.00 på et gult fint.

Det skal dog siges, at det langt fra er givet, at han får 90 minutter. På det seneste har ham og Pedro Obiang skiftevis spillet på positionen ved siden af Declan Rice på den centrale midtbane, men vi regner med, at den rutinerede englænder får pladsen fra start.

Det er vigtigt at understrege, at spillet hos Unibet kun gælder, hvis han starter inde. Læg dog mærke til, at bookmakere som Danske Spil og bet365 har andre regler på området, så det er en god ide at læse op på det inden, du spiller.

Mark Noble har fået fem gule og et direkte rødt kort i denne sæsons 15 startere. Faktisk har han fået kort i de seneste i de fire udekampe, han har spillet. Kort er dog ikke noget, der nødvendigvis kommer i stimer, så det øger egentlig ikke som sådan chancen for, at han får et imod Bournemouth.

Se alle vores odds tips her!

Interessant er det at kigge på, at det kun er Chelsea, der har indkasseret flere frispark end Bournemouth. Hele 11,8 frispark pr. kamp bliver begået imod Bournemouth, og West Ham er samtidigt det hold, der spiller mest aggressivt i denne sæson.

Kampens dommer er Simon Hooper, som er blandt de mindst rutinerede dommere i Premier League. Han har været dommer i mange år, men er ny på Premier League-scenen.

Han har givet i hele karrieren givet 3,28 gule og 0,12 røde kort pr. kamp, og har holdt sig nogenlunde til det gennemsnit i denne sæson. Det er marginalt mere end det totale gennemsnit, men slet ikke noget vildt.

Vanen tro for udeholdet flere gule kort, men der venter dog ikke nogen intimerende atmosfære på Vitality Stadium.

Alt i alt, så skal odds 4.00 på et kort til Mark Noble være fint i langt de fleste udekampe i Premier League. Der er slet ikke gigantisk værdi, men det er helt klart en mindre indsats værd.

Mark Noble får kort – 4.00 – Unibet

Læs også: Få de bedste odds bonusser i Danmark her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.