Odds tip: Wilczek scorer første mål i Braga

fodbold

Vil du spille på Braga – Brøndby? Gør det på Bet365!

Spil Kamil Wilczek som første målscorer her til 8.50!

Vores odds tip til Braga – Brøndby omhandler Brøndby-topscoreren Kamil Wiczek, som næsten scorer mål efter behag i øjeblikket.

Brøndby er tvunget frem på banen for at score mindst tre kasser, og hvis de skal gå videre samlet, så skal de nok forberede sig på at score flere end det, da det ikke er sandsynligt, at de holder Braga fra at score.

Brøndbys forsvar er ekstremt ustabilt, og det bliver ikke nemmere, når man fra starten af kampen skal frem og score.

Du kan læse meget om kampen, forventede startopstillinger, live stream og meget andet i vores store optakt til kampen her!

Se alle vores odds tips her!

Odds tip: Kamil Wilczek scorer første mål i Braga

Det er ikke første gang i denne sæson, at vi laver et odds tip på Brøndbys målfarlige polak. Kamil Wilczek har scoret ni kasser i de første 10 kampe, han har spillet.

Han kom ikke på tavlen i hjemmekampen imod Braga, men har derudover lavet i seks kasser i løbet af de seneste fem kampe, han har spillet.

I sidste weekend scorede han to fornemme mål imod Hobro, så han er proppet med selvtillid.

Det står helt klart, at hvis Brøndby skal have en chance, så skal de kreere nogle chancer til Wilczek, som han så også skal være meget skarp på.

Brøndby er normalt dygtige til at komme på tavlen, men det taler selvfølgelig imod spillet, at Braga har en relativt solid defensiv på hjemmebane.

De indkasserede sammenlagt 37 mål i 34 ligakampe i den portugisiske liga i sidste sæson, og 15 af dem blev scoret i deres 17 hjemmekampe.

Med tanke på deres gode udgangspunkt, så er det dog ikke en katastrofe, hvis de indkasserer et mål eller to.

Det er værd at overveje, hvilken variant, man vil spille. Man kan prøve odds 8.50 på Wilczek som første målscorer, som man kan få hos bet365.

Er man mere konservativ, og ønsker et spil med større sandsynlighed for gevinst, så kan man tage Wilczek til bare at score i kampen, som giver 3.60, hvilket også er flot.

Man ser nemlig ofte i disse kampe, hvor det ene hold har tabt stort i den første kamp, at de kommer flyvende ud til returopgøret med en helt anden indstilling end det hold, som kan tåle at give et par mål væk.

Derudover skal man også have for øje, at hvis Brøndby er bagud med et par mål i slutningen af kampen, så kan Niels Frederiksen pille Kamil Wilczek ud for at spare polakken en smule.

Vi vælger derfor varianten, at Wilczek scorer først.

Kamil Wilczek scorer første mål – 8.50 – bet365.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2497 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.