Odds tip: Begge hold scorer i Brøndby – Braga

fodbold mål

Oprindeligt var planen at foreslå Brøndby til at gå videre imod Braga, hvor Danske Spil havde undervurderet Brøndbys chancer gevaldigt.

De startede i odds 6.00, hvilket er ufatteligt højt, og de har siden faldet og faldet. De ligger nu i 3.20, som virker ret fair.

I stedet har vi taget et kig på den første kamp, som spilles torsdag aften på Brøndby Stadion.

Bookmakerne forventer en meget lige kamp, hvilket er svært at sige noget til. Omvendt, så ser vi chancerne for scoringer mere sandsynlige end det bliver vurderet i øjeblikket.

Se flere odds tips her!

Odds tip: Begge hold scorer i Brøndby – Braga

Brøndby beviste i søndagens ligakamp imod AC Horsens endnu engang, at de har store, defensive problemer.

I Brøndbys første otte kampe i denne sæson har de indkasseret hele 12 kasser. Selvom offensiven har sikret en nogenlunde pointhøst i videre avancement i Europa League, så er det bare ikke godt nok, hvis de skal kæmpe med om medaljer og et eventuel gruppespil i Europa League.

Den eneste kamp, som Brøndby har holdt buret rent i var hjemmekampen imod Silkeborg, hvilket ikke siger ret meget.

De har selvfølgelig fokus på at træne det, men når de spiller så offensivt som de gør, så bliver der bare efterladt plads i defensiven.

Brøndby vil givetvis have mere fokus på defensiven i denne kamp end de vanligt har, da et udebanemål kan gøre det meget for Brøndby.

Omvendt, så skal de også score på hjemmebane, og de bliver pisket frem af et udsolgt Brøndby Stadion.

Og på samme måde kan man sige, at Braga også vil frem, og lave den vigtige udebanekasse.

Begge hold har scoret i seks af Brøndbys første otte kampe, og vi anser det også ret sandsynligt, at det vil ske, når stærke Braga kommer på besøg.

Se de bedste odds bonusser i Danmark her!

Braga har solgt topscorer

Braga er ikke den sjoveste lodtrækning for Brøndby. De har et solidt hold med stærke spillere, men er omvendt heller ikke en særligt sexet modstander, som eksempelvis Rangers, hvem FC Midtjylland skal møde.

De endte på fjerdepladsen i sidste sæson, 20 point efter mestrene fra Porto. De endte dog også 15 point foran 15 pladsen, så det er et stærkt hold.

Braga har i sommerpausen solgt topscorer Dyego Sousa til Kina, og ikke rigtigt hentet en angriber endnu.

Da Braga knapt nok er vendt tilbage fra sommerferie, så kan det dog tænkes, at der bliver hentet en erstatningen indenfor den næste måneds tid.

Der er ikke mange kendte spillere i Bragas trup, men på midtbanen finder man den tidligere FCK-spiller Claudemir.

De største profiler på holdet er angriber Wilson Eduardo, som scorede 12 kasser i sidste sæsons liga og så Ricardo Horta.

Vores kendskab til Braga er ikke stort, ud fra kendskabet til Brøndby og så noget statistik, så virker det ret sandsynligt, at begge hold kommer på tavlen i Brøndby.

Man kan også vælge over 2,5-varianten, som er bedre betalt, men 1-1 er nok det mest sandsynlige resultat i denne kamp, så vi vælger begge hold til at score.

Bethard topper med 1.87, mens du kan få 1.86 hos Leo Vegas, MrGreen, 888sport og Unibet.

Brøndby IF – Braga – Begge hold scorer – 1.87 – Bethard.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.