Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 11 dec, 2018

Odds tip: Tottenham bør presse Barcelona

odds tips champions league spilforslag

Tottenham og Barcelona mødes tirsdag aften i Champions League, og der venter et brag af en kamp. Vi har lavet et spilforslag, som vi mener har høj værdi, og det kan du læse her!

Odds tip til Champions League: Barcelona – Tottenham

Normalt ville Barcelona være kæmpe favoritter i en hjemmekamp imod Tottenham. Camp Nou er en af verdens sværeste udebaner, og de taber meget sjældent point hjemme foran de næsten 100.000 tilskuere, der kan sidde i den catalanske katedral.

Sitautionen er dog en smule anderledes denne gang. Det skyldes, at Barcelona allerede er sikre på førstepladsen i gruppen, og har som sådan ikke noget at spille for.

Der er selvfølgelig stadig æren, nogle præmiepenge og koefficientpoint at spille om, men Tottenham har stadig væsentligt mere at spille for.

Tottenham ligger på andenpladsen, og de er à point med Inter, men Spurs fører ved at være bedre indbyrdes.

Problemer for Tottenham er dog, at Inter møder PSV hjemme på Giuseppe Meazza, og det ligner virkelig en sejr til Inter.

Derfor er Tottenham presset frem på Camp Nou imod et Barcelona-hold uden den store motivation. Normalt er det meget tydeligt, hvilke hold, der har noget at spille for, og det bør vi også se i denne kamp.

Find alle vores odds tips her!

Tottenham kan få flest hjørnespark

Vores odds tip går derfor ud på, at Tottenham får flest hjørnespark i kampen. For at gardere lidt har vi valgt +1.5 versionen, hvilket betyder, at vi også vinder, hvis Barcelona får et enkelt hjørnespark mere, og det samme gælder, hvis de to hold får lige mange.

I denne sæson har Barcelona og Tottenham fået hhv. 33 og 38 hjørnespark, så der er ikke den helt store forskel.

Kigger man på de nationale ligaer, så har Barcelona i gennemsnit fået 5,9 hjørnespark pr. kamp i denne og sidste sæson, mens Tottenham har fået 6 i samme periode.

Begge hold kan lide at angribe over siderne, men Barcelona (dvs. Messi) angriber oftere ind mod banen.

Når Barcelonas backs kommer mod baglinjen søger de ofte en cutback-aflevering imod Messi, hvor Tottenham nok vil fokusere mere på høje indlæg imod Harry Kane.

Se vores regnskab her!

Motivationsforskellen er afgørende

Det afgørende argument for dette spil er dog motivationen. Under normale omstændigheder, så ville dette odds ikke være særligt fristende, men når det ene hold reelt ikke har noget at spille for, mens modstanderen har alt at spille for, så ændrer det kampbilledet radikalt.

Foruden Luis Suarez, som er på vej tilbage fra en skade, så er der ikke meldt noget ud omkring, at Barca vil spare spillere.

Det er helt klart en mulighed, at Lionel Messi og andre profiler vil blive sparet, og det vil egentlig bare gøre spillet endnu bedre.

Nordicbet er højest med 1.86 på dette spil i skrivende stund. Unibet har 1.76, mens bet365 har 1.775 og for at sammenligne med det store marked, så har Pinnacle 1.763.

Find odds bonusser her!

Tottenham +1.5 hjørnespark – 1.86 – Nordicbet

Odds er fra 11/12 – 12.07.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.