Odds tip: Dortmund vinder returkamp på Signal Iduna Park

fodbold spark

Odds tip: Dortmund vinder returkampen

Det bliver næsten umuligt for Dortmund at avancere til kvartfinalen i Champions League. De tabte 0-3 på Wembley imod Tottenham, og har vist svaghedstegn i Bundesligaen på det seneste, men de er normalt meget stærke på Signal Iduna Park.

Det er kun sket tre gange tidligere i Champions League-historien, at et hold har formået at gå videre efter 0-3 i det første opgør, og der er generelt ikke ret meget, der tyder på det.

Vi har dog set mange eksempler i de senere år, hvor returkampen er helt anderledes end det første opgør.

Barcelona har flere gange været involveret i kampe, hvor de har tabt stort ude, og omvendt vundet stort hjemme. Hjemmebanefordelen er stor i Champions League, og der kommer tryk på de næsten 70.000 tilskuere, stadionet kan huse i europæiske kampe.

Dortmund og Tottenham har begge været meget svingende i det seneste stykke tid, og et af de helt afgørende argumenter for spillet er selvfølgelig, at Tottenham sagtens kan klare sig med et spinkelt nederlag.

Omvendt vil Dortmund selvfølgelig forsøge deres chance, og de er normalt meget stærke hjemme.

Tottenham har tabt de seneste fire udekampe imod Chelsea, Crystal Palace, Burnley og senest Chelsea igen.

De har indkasseret mindst to mål i hver kamp, og defensiven så heller ikke for stærk ud i weekendens North London Derby.

Se vores regnskab her!

Trupnyt

Selvom Tottenham har det ene ben i kvartfinalen, så forventes det slet ikke, at de vil spare spillere til returkampen.

Vi har set større overraskelser end et Dortmund-avancement i de senere år, og Tottenham har kun Champions League-pokalen at spille for i denne sæson.

Dortmund har været ramt af skader i denne sæson, men Marco Reus er tilbage, og han forventes at gå ind i startopstillingen.

Han sad ude i den første kamp, og betyder virkelig meget for Dortmund-holdet.

De må dog undvære begge backs i Lukasz Piszcek og Marcel Schmelzer, mens det heller ikke forventes, at Christian Pulisic bliver klar.

Tottenham må undvære Eric Dier, Harry Winks, Kieran Trippier og Dele Alli. Det er alle spillere, der kunne være i startopstillingen, og selvom de har Harry Kane tilbage fra en skade, så forringer det kvaliteten på holdet.

Tottenham-holdet har mødt Chelsea og Arsenal i løbet af de seneste seks dage, så man kunne forestille sig, at der også er træthed at spore.

Dortmund vinder – 2.02 – Unibet

Find de bedste odds bonusser i Danmark her!

Find flere odds tips her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.