Esbjerg bør få point imod FCN

odds tips superligaen

Vi har fået en fantastisk start på vores odds tips hos Mesterbold, og vi fortsætter med endnu et tip fra Superligaen. Vi står foran årets sidste runde i den danske Superliga, og det er selvfølgelig ærgerligt, at der venter en pause på to måneders Superliga-fodbold.

Vi kigger på søndagens første kamp mellem Esbjerg fB og FC Nordsjælland, som mødes på Blue Water Arena.

Det er egentlig fair nok, at FC Nordsjælland bliver vurderet som favoritter. Selvom de er to point bagud i tabellen, så har de et bedre hold, men der er også en hjemmebanefordel at tage højde for.

Find alle odds tips og spilforslag her!

FCN i problemer på udebane

FC Nordsjælland har nemlig haft store problemer på udebane i denne sæson, og vi skulle helt hen til den 2. december før, de vandt deres første kamp på et rigtigt græsunderlag.

De har hentet syv point i ni udekampe i denne sæson, hvilket kun Vejle og Hobro har gjort dårligere.

De manglende resultater skyldes selvfølgelig delvist underlaget, da de som bekendt spiller på kunstgræs hjemme i Farum, men generelt set har FCN ikke været ret gode i denne sæson.

De ligger i skrivende stund på niendepladsen med 24 point efter kun seks sejre i 19 kampe.

Find odds bonusser her!

Esbjerg er faldet i niveau

Esbjerg har været en af de helt store overraskelser i denne sæson. De rykkede op med en relativt ukendt trup, og det så endnu sværere ud, da de solgte Anders Dreyer til Brighton.

Det gik dog helt omvendt, og Esbjerg blev pludselig et solidt hold med et fokus på en solid defensiv ført an af Markus Halsti, Joni Kauko og Rudolph Austin.

Efter en lang periode uden nederlag, så har Esbjerg nu ikke vundet i de seneste fem Superliga-kampe. De har dog besejret i SønderjyskE i en pokalkamp efter forlænget spilletid i mellemtiden, og det er ikke en skam at tabe til FCK og OB.

Esbjerg kan beholde deres placering i top seks, men det kræver som minimum et enkelt point imod FC Nordsjælland, og det bør de have gode muligheder for at få.

Niveauforskellen mellem de to hold bør ikke være så stor, som oddsene på kampen indikerer. FC Nordsjælland skal nok være minimale favoritter, men ikke så store, at man bliver betalt 1.74 på, at Esbjerg får minimum et point ud af kampen.

Der resterer seks grundspildskampe i foråret, og det betyder alverden, hvordan man slutter efteråret af. Særligt på hjemmebane kan det være betydningsfuldt at slutte godt af.

Vi spiller derfor på Esbjerg +0.50 asian, hvilket er det samme som 1X. Unibet topper markedet med 1.74, mens bet365 ligger i 1.67.

Esbjerg +0.50 asian – 1.74 – Unibet

Odds er fra 12/12 – 16.34.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.