Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 19 sep, 2019

Europa League: Odds tip til FC København – FC Lugano

fodbold mål

Vores odds tip til Europa League-kampen mellem FC København og FC Lugano omhandler gæsternes ungarnske angriber, Filip Holender.

Vil du læse en generel optakt til FCK – Lugano, så kan du gøre det her.

FC København er selvfølgelig favoritter på hjemmebane imod et schweizisk hold uden den store erfaring i Europa, men forskellen på de to mandskaber er ikke vanvittigt stor.

FC Lugano har som hold ingen erfaring fra europæiske gruppespil, men de er bestemt ikke chanceløse imod et FCK-hold, som i den grad mangler Jonas Wind og Dame N’Doye, som begge sidder ude med skader.

Ståle Solbakken plejer altid at gribe europæiske kampe an med en hvis forsigtighed, men der skal simpelthen hentes tre point, hvis de skal gå videre fra gruppen i Europa League, så før eller siden skal de frem på banen.

Odds tip: Filip Holender scorer

I denne omgang har vi fokus på FC Luganos ungarnske angriber, Filip Holender. Efter at have spillet hele karrieren i Honvéd, så blev han i sommerpausen solgt til Lugano.

Han har spillet 318 minutters ligafodbold med to kasser til følge, og så kom han ligeledes på tavlen for Ungarn i deres venskabskamp imod Montenegro.

I starten af sæsonen kom Holender ind fra bænken, men i de seneste tre ligakampe har han startet inde, og i de seneste to tilfælde har han spillet 90 minutter.

Man må forvente, at han spiller på toppen sammen med Carlinhos Junior, som i sidste sæson blev Luganos topscorer, men som endnu ikke har fundet vej til nettet i denne sæson.

Han har tidligere i karrieren spillet på venstrekanten, og derfor kan tidligere sæsoners statistik ikke bruges til ret meget.

Før sidste sæson scorede han ikke ret mange kasser, men efter 16 kasser i 33 ligakampe i Ungarn, så røg han til FC Lugano på en fri transfer.

Klubben har fået en forfærdelig start på den nye sæson, men han har dog leveret en smule. Skulle de få et straffespark, så vil det formentlig være Carlinhos Junior, der skal sparke det.

Få de bedste odds bonusser i Danmark her!

Dårlig FCK-defensiv

FC København har igennem mange år været kendetegnet ved en stabil defensiv, men sådan har det ikke været i denne sæson.

De har selvfølgelig været ramt af skader ligesom stort set hele bagkæden er blevet byttet ud. Alligevel er det bemærkelsesværdigt, at FCK har indkassret mål i de seneste fem kampe, og faktisk kun holdt buret rent i fem af sæsonens 15 kampe indtil videre.

FCK er favoritter, og de får meget svært ved at gå videre fra gruppen, hvis ikke de besejrer FC Lugano på hjemmebane.

Det bør give muligheder for FC Lugano, og man får en flot betaling på Holender.

Filip Holender scorer – 6.50 – Nordicbet.

Odds er fra 19/09 – 09.40. Odds kan ændre sig.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.