Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 1 nov, 2019

Superligaen: Odds tip til FCK – SønderjyskE

fodbold stadion

Vores odds tip til FC København – SønderjyskE går på, at FC København vinder med mindst to mål.

Bookmakerne holder selvfølgelig FC København som klar favorit i hjemmekampen imod SønderjyskE, og det er ikke ofte, at der er værdi at finde i et spil på FCK til at vinde i Superligaen, men det er vores overbevisning, at det er et flot odds denne gang.

Selvom FCK spiller en ekstremt vigtig Europa League-kamp torsdag, så forventes det ikke, at det bliver et reservehold på banen her.

FCK bliver stærkere og stærkere

FC København har ikke haft et nemt efterår indtil videre. De har spillet et hav af kampe i Europa, Superligaen og Sydbank Pokalen med en skadesramt trup.

De må stadig undvære profiler som Andreas Bjelland, Nicolai Boilesen og Jonas Wind, men bredden i deres trup er skræmmende, og de har stadig to spillere på hver position i øjeblikket.

Dame N’Doye er netop kommet tilbage fra en skade, da han startede inde imod AGF i mandagens opgør. Han viste med det samme, hvorfor han regnes som en af Superligaens bedste angribere nogensinde ved at score to kasser.

Derudover, så er Viktor Fischer så småt også ved at komme i omdrejninger.

Sejren imod AGF var den første på udebane i over to måneder, men de har været anderledes stærke hjemme i Telia Parken, hvor de ikke har tabt.

I 11 hjemmekampe i denne sæson har de vundet ni kampe, mens de har spillet uafgjort imod Røde Stjerne og FC Midtjylland.

I de 11 kampe har FC København vundet med mere end et mål seks gange – heraf de tre seneste imod Silkeborg, Esbjerg og FC Nordsjælland.

Hvad vigtigere er, at FC København virker til at blive bedre som tiden går. De spillede fint imod FC Nordsjælland selvom det var et reservehold på banen. Vi bør se den stærkeste opstilling her.

SønderjyskE er ikke gode for tiden

Det er svært at blive klog på SønderjyskE i øjeblikket. Selvom de vandt 1-0 på udebane imod Brøndby i pokalen, så var de ikke det bedste hold på banen.

De har været hårdt ramt af skaden til Mads Albæk, som de nu naturligt nok ikke kan erstatte med tanke på, hvor dygtig en spiller, han er.

Underligt nok, så har de faktisk været dygtige på udebane, hvor de endnu ikke har tabt i denne sæson, men det skal man ikke lægge alt for meget i selvom det er imponerende.

Selvom SønderjyskE har haft en dags ekstra forberedelsestid i forhold til FCK, så benyttede de væsentligt flere normale startere i pokalkampen, og de har to lange ture til København i benene.

Du får samme odds hos LeoVegas og Unibet.

FC København -1,5 – 2.63 – 888Sport.

Odds er fra 01/11 – 13.35, og kan ændre sig.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.