Odds tip til FCN – OB: Brandvarm nordmand kommer på tavlen igen

fodbold mål

Odds tippet i denne omgang omhandler OBs nye norske angriber, Sander Svendsen, som har fået en flot start i Superligaen.

Der skal være gode chancer for, at han kommer på tavlen igen, og man får en overraskende flot betaling endnu en Sander Svendsen-scoring.

Selvom FC Nordsjælland er stærke, og det på forhånd ligner en ret lige kamp, så bør der være gode chancer for mål i begge ender, hvilket også ses tydeligt på bookmakernes odds.

Mållinjen ligger i skrivende stund på 3,25, hvilket man ikke ser ret ofte i Superligaen. Det har mere at gøre med FC Nordsjælland end OB, da kampene med det unge FCN-hold ofte er åbne med chancer i begge ender.

Odds tip: Sander Svendsen kommer på tavlen

Mere specifikt, så spiller vi på, at Sander Svendsen scorer i kampen til odds 2.90, hvilket virker som en flot betaling.

Det betyder, at der skal findes omkring 35 procent sandsynlighed for en scoring, og vi er nok nærmere en vurdering på 40 %.

Sander Svendsen havde ikke den store succes i Hammarby af forskellige årsager, men Jakob Michelsen havde et godt øje til ham, så han hentede til klubben umiddelbart før kampen imod Lyngby.

Han blev sendt på banen efter 60 minutter, og 11 minutter senere kom han på tavlen. Han scorede desuden også et mål senere i kampen, så det var en regulær drømmedebut.

Dagen efter scorede han to mål for reserveholdet i en kamp imod Næsby.

Han lykkedes ikke med ret meget i den efterfølgende Superliga-kamp imod Brøndby, hvor han blev pillet af banen efter kun 55 minutter.

Til gengæld har han så været afgørende i de seneste to kampe. OB har vundet 1-0 imod Randers og Esbjerg, og Sander Svendsen scorede begge kasser.

Han har altså scoret fire kasser på 254 minutters fodbold i Superligaen, og yderligere to på reserveholdet.

Dermed finder man nok ikke en angriber med mere selvtillid i øjeblikket.

Han kommer selvfølgelig ikke til at holde dette målsnit i resten af sæsonen, for så ville han slå samtlige Superliga-rekorder, men han kan sagtens komme i betragning til topscorer-titlen.

De fleste andre bookmakere ligger mellem 2.50 og 2.80, hvilket egentlig også bør indeholde værdi.

Vi er i hvert fald ret så overbeviste om, at der er større end 35 % sandsynlighed for, at han scorer imod FC Nordsjælland.

Sander Svendsen scorer – 2.90 – Danske Spil.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.