Odds tip: Barcelona kommer godt fra start imod Sevilla

fodbold stadion

Barcelona og Sevilla mødes onsdag aften i en stor kamp. Vi har allerede lavet en optakt, som du kan finde her, og nu laver vi således også et spilforslag til kampen.

Barcelona har kniven for struben før returkampen. De tabte fortjent 0-2 på Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan i Sevilla, men vi kan forvente en helt anderledes returkamp på Camp Nou.

Mens Barcelona er væsentligt bedre foran eget publikum, så er Sevilla også meget dårligere, når de ikke har deres egne, fanatiske fans i ryggen.

Mere præcist, så spiller vi på, at Barcelona fører ved pausen, og vinder kampen – også kaldet HT/FT 1/1.

Sevilla har det svært i Barcelona

Kigger man på de seneste fem kampe mellem Barcelona og Sevilla på Camp Nou, så kan man se et klart mønster.

Ved alle fem lejligheder, så har Barcelona været foran ved pausen, og derefter vundet kampen. Det bliver ikke mindre sandsynligt af, at Sevilla endda kan tåle et nederlag på et enkelt mål i denne kamp.

Derudover, så må man forvente et Barcelona-hold, der ønsker at presse på tidligere i kampen end det ellers ville være tilfældet.

Det kan dog også give bagslag, hvis man satser for meget, men sådan vil det altid være. Barcelonas dårlige udgangspunkt tillader dem ikke at være afventende i denne kamp.

Man kan sammenligne det med Barcelonas forrige opgør i Copa del Rey. Her tabte de ligeledes udekampen med 2-1 imod Levante efter at have stillet med en ringe startopstilling, men de stillede omvendt stærkt op i hjemmekampen, som blev vundet med 3-0 efter to mål fra Ousmane Dembélé og et af Lionel Messi.

Få de bedste odds bonusser her!

Lionel Messi skal starte inde

De firedobbelte forsvarende vindere af Copa del Rey fra Barcelona plejer som sagt at tage pokalturneringen meget seriøst, og derfor forventer vi, at Ernesto Valverde stiller i den stærkeste opstilling.

Da Lionel Messi var på bænken i hele udekampen, og dermed fik et fortjent hvil, så bør han være med i startopstillingen onsdag aften.

Det samme bør gælde Ivan Rakitic, Luis Suarez og de andre stjerner.

Se alle vores odds tips her!

Sevilla er overbelastet

Mens Barcelona må undvære Ousmane Dembélé, Samuel Umtiti og Rafinha, så ser det værre ud for Sevilla. Barcelona kan givetvis erstatte spillerne, selvom de to førstnævnte har et meget højt niveau.

Det samme er dog ikke helt tilfældet for Sevilla, som lider af en masse muskelskader for tiden.

Det står helt klart, at Nolito og Maxime Gonalons sidder ude, mens der er tvivl om en lang række af de andre spillere.

Jesus Navas, Aleix Vidal, Sergi Gomez og Sergio Escudero er alle meldt tvivlsomme, og her mandag eftermiddag er der umiddelbart ikke meget nyt omkring dem.

Danske Spil topper markedet med 1.77, som bør være fint i dette spot.

Barcelona HT/FT 1/1 – 1.77 – Danske Spil.

Se vores regnskab her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.