Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 14 nov, 2019

Odds tip til landskampen Danmark – Gibraltar

fodbold danmark

Vi har et odds tip klar til landskampen mellem Danmark og Gibraltar. Vi forventer en stor sejr, men ikke så vild en målfest, som man måske kunne forvente.

Få de bedste odds bonusser her!

Forskellen på Danmark og Gibraltar er gigantisk. Mens vi har store profiler fra Premier League, La Liga og Bundesligaen, som regelmæssigt spiller Champions League, så spiller 22 ud af 23 spillere fra Gibraltar til dagligt i den nationale liga.

19-årige Tjay De Barr er på kontrakt i Real Oviedo, hvor han dog spiller på B-holdet.

Danmark ligger nummer 14 på FIFAs verdensrangliste, mens Gibraltar er på 194. pladsen. Selvom listen ikke altid er sigende for holdenes niveau, så fortæller det dog noget om forskellen alligevel.

Gibraltar taber sjældent stort

Når det er sagt, så er det dog ikke ofte, at Gibraltar bliver kørt helt over – i hvert fald resultatmæssigt.

Da Danmark vandt 6-0 i den omvendte kamp var det faktisk Gibraltars største nederlag siden den 31. august 2017, hvor de tabte 9-0 imod Belgien på udebane.

Gibraltar har kun scoret i en af de seks kampe, og det var imod Georgien på hjemmebane. Omvendt har de kun tabt 4-0 imod Schweiz, 2-0 og 1-0 imod Irland, og så alt 6-0-nederlaget imod Danmark.

Hvis Danmark virkelig foldede sig ud, så er der ingen tvivl om, at de ville kunne gøre det onde ved Gibraltar, men vi har en landskamp på mandag at tænke på.

Vigtigheden af kampen imod Gibraltar er ingenting i forhold til mandagens kamp i Dublin, hvor vi møder Irland.

Uanset hvad kampen imod Gibraltar ender, så skal vi have mindst et point imod Irland for ikke at blive overhalet af irerne.

Hvordan stiller Danmark op?

Normalt er det meget nemt at forudsige, hvordan Danmark stiller op under Åge Hareide. Han er meget konservativ i sit valg af spillere, hvilket han også har haft stor succes med.

Han har dog luftet tanken om at rotere til kampen imod Gibraltar, hvilket heller ikke ville være helt dumt.

Der er meget restitutionstid mellem fredag og mandag aften, og nogle af vores spillere har allerede fået mange kampe i denne sæson.

Man kunne forestille sig, at Yussuf Poulsen bliver erstattet af Robert Skov på højre kanten, mens Jonas Knudsen også kunne få lov at spille i stedet for Jens Stryger Larsen på venstre back.

Det skal dog siges, at uanset om vi stiller med 11 reserver, så er de mange niveauer over Gibraltar.

Vi har en meget imponerende statistik under Åge Hareide, hvilket primært skyldes den gode defensiv.

Ud af 40 kampe har vi vundet 20, spillet 17 uafgjorte og kun tabt tre.

6-0-sejren over Gibraltar er vores største i meget lang tid. Sidste gang, vi scorede syv mål eller flere i en landskamp var i 1989, da vi vandt 7-1 over Grækenland.

Derudover, så har de danske spillere nok også fokus på at holde buret rent for at fortsætte den gode stime.

Hos Betfair får man et særdeles godt odds på, at kampen ender 4-0, 5-0 eller 6-0, hvilket nok er de mest sandsynlige resultater.

Du skal fordele din indsats på de forskellige odds således:

  • 4-0 – odds 9: 35,48 %
  • 5-0 – odds 9: 35,48 %
  • 6-0 – odds 11: 29,03 %

Dermed får du et effektivt odds på 3119, hvilket er meget, meget flot.

4-0/5-0/6-0 til Danmark – 3.19 – Betfair

Oddsene er fra 14/11 – 11.11, og kan ændre sig.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.