Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 9 nov, 2020

Odds tips til landskampen Danmark – Sverige!

dannebrog

Odds tip: Danmark vinder landskampen imod Sverige

I vores odds tip til landskampen Danmark – Sverige har vi tror på det danske landshold. Der er ekstremt mange usikkerheder forbundet med onsdagens landskamp, men meget tyder på, at værdien ligger på Danmark.

Både Danmark og Sverige har udtaget stærke trupper, men som det ser ud nu, så må svenskerne undvære flere profiler.

Den svenske landstræner Janne Anderson har bekræftet, at han vil benytte reserverne og spare på nogle af de profiler, som har haft et hårdt program i 2020.

Han nævner selv Marcus Berg, Kristoffer Olsson, Emil Forsberg og Victor Lindelöf. Mange har – med rette – kritiseret, at der skal spille venskabskampe midt i dette vanvittige år.

Om ikke andet, så skal kampen afvikles, og det virker umiddelbart som en kamp, der passer danskerne bedre end vores svenske naboer.

Kasper Hjulmand har udtaget alle profilerne, men det kunne sagtens tænkes, at nogle spillere fik et hvil.

Det kunne eksempelvis være Pierre-Emile Højberg, Simon Kjær og Yussuf Poulsen.

Kampen er umiddelbart vurderet meget lige, og vi mener altså, at Danmark skal være solide favoritter. Vi vælger at tage garderingen på uafgjort med, da sandsynligheden for et pointdeling er relativt stor.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.