Odds tips til landskampen England – Danmark

kalvin philips england

Vi tror på relativt mange hjørnespark i landskampen mellem England og Danmark. Vi forventer et kampbillede med to hold, der gerne vil frem på banen, og umiddelbart ikke har den store interesse i at køre et resultat hjem ved at pakke sig.

Se vores store optakt til England – Danmark!

Bookmakerne har lavet en hjørnelinje på 8,5, hvilket lyder meget lavt. Der bør være klart større sandsynlighed for, at der kommer ni eller flere i denne kamp.

Udover den lave linje, så er hovedargumentet for spillet, at begge hold spiller med offensive backs, der kommer langt frem og slår mange indlæg.

Vi forventer Daniel Wass og Robert Skov som Danmarks to backer, mens Reece James og Ben Chilwell forventes at spille wingbacker hos England.

Vi har taget et kig på de tidligere kampe i Nations League og antallet af hjørnespark:

Englands kampe:

  • ISL – ENG: 1-7
  • DAN – ENG: 4-6
  • ENG – BEL: 7-5

Danmarks kampe:

  • DAN – BEL: 7-4
  • DAN – ENG: 4-6
  • ISL – DAN: 3-12

Antallet og fordelingen af hjørnespark hænger meget sammen kampbilledet, da et hold i snit får flere hjørnespark, når de skal frem og jagte et resultat, men det giver et billede af nogle hold, som har fået masser af hjørnespark i de seneste par kampe.

Find spillet under Antal hjørnespark – Asian: Over 8,5 hos bet365.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2497 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.