fodboldspiller

En af Superligaens største profiler i foråret har været Lucas Andersen, som scorede et flot mål sidst, han var på Brøndby Stadion. Der er et særdeles flot odds på, at det sker igen, og det kan du læse mere om i vores odds tip.

Tidligere på dagen lavede vi et odds tip på AaB +0,50, som du kan læse her, og vi fortsætter i nogenlunde samme stil.

Odds tip: Brøndby - AaB i DBU Pokalen

- Se alle vores fodbold odds tips her!

Denne gang har vi kigget nærmere på et målscorerspil på AaB-profilen Lucas Andersen. Han har været helt fremragende i denne sæson, hvor han først var på en lejekontrakt, som siden er blevet vekslet til en permanent en af slagsen.

Han er med afstand den bedste spiller på AaB-holdet, som også har andre profiler i Kasper Kusk og Tom van Weert. Omvendt sejler defensiven en smule, og da det samme er tilfældet hos Brøndby, så bør der komme mål i begge ender.

Det blev 3-3, da Brøndby tog imod AaB i Superligaen for en måneds tid siden, men grundet denne kamps betydning, så bliver det nok ikke lige så målrigt.

Ved den lejlighed scorede Lucas Andersen direkte på frispark efter en flot kamp, og man får et ganske flot odds på, at han også scorer i torsdagens pokalkamp.

- Læs vores store optakt til Brøndby - AaB her!

Lucas Andersen har været en stjerne

Kigger man nærmere på Lucas Andersens sæson, så peger alt på, at 3.80 er alt for højt på en scoring fra hans side.

Han har scoret otte kasser i 17 Superliga-kampe, men seks af disse er kommet i de otte kampe under Jacob Friis.

Han har scoret i de seneste fire kampe, han har spillet i Superligaen, men han kom dog ikke på tavlen i pokalkvartfinalen imod Næstved.

To af hans kasser er kommet på frispark, og han har ligeledes scoret på et fantastisk langskudsmål imod Hobro.

Med tanke på hans målfarlighed i øjeblikket, så er det en smule underligt at tilbyde 3.80, når han står overfor et vaklende Brøndby-forsvar.

- Find de bedste odds bonusser her!

Svagt Brøndby-forsvar

Brøndby har kun holdt buret rent en enkelt gang i de otte kampe i foråret, og det var i den seneste pokalkamp på udebane imod Vendsyssel.

Det var dog på ingen måde en overbevisende Brøndby-præstation. Dommerne snød endda Vendsyssel for et mål, som blev annulleret for en offside, der slet ikke var der.

I Superligaen har Brøndby indkasseret utrolige 42 mål i 27 kampe, hvilket kun AC Horsens, Vejle, Vendsyssel og Hobro har gjort værre.

Brøndbys forsvar var decimeret, da de tog imod AaB senest, men selvom Anthony Jung og Benedikt Röcker formentlig er i startopstillingen denne gang, så bliver det altså ikke meget stærkere af den grund.

Lucas Andersen scorer – 3.80 – Danske Spil

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk