Odds tip til 1. division: Lyngby – Silkeborg

fodbold mål

Da både Lyngby og Silkeborg har spillere, der skal med U21-landsholdet på træningstur i Spanien, så er kampen mellem de to Superliga-nedrykkere rykket til onsdag. Vi tror på en underholdende og målrig kamp, og har derfor lavet et odds tip til kampen.

Odds tip til 1. division: Lyngby og Silkeborg finder vej til målnettet

Missionen i denne sæson er helt klar for både Lyngby og Silkeborg: Oprykning til Superligaen.

Mens Silkeborg har gjort det godt i hele sæsonen, så har det været anderledes turbulent for Lyngby, som havde et håbløst efterår.

Mark Strudal er nu fortid i klubben, og der er en helt anden og mere positiv stemning i klubben under Christian Nielsen og assistent Mikkel Beckmann.

Lyngby er kommet fint fra start med syv point i de første to kampe, og en tredjeplads bør være mulig. Spillerne ved, at der skal tre point i kassen, hvis de skal hente de andre tophold, og de kommer ikke til at gå efter et point, når Silkeborg gæster Lyngby Stadion.

Silkeborg-træner Michael Hansen har udtalt, at Silkeborg-holdet skal slippe håndbremsen i Lyngby, som man dog også skal have respekt for, som han siger.

Banen i Lyngby er fin efter omstændighederne, og der var ikke de store problemer med boldomgangen, da Lyngby tog imod Thisted for 10 dage siden, og vandt 3-1.

Find alle vores odds tips her!

Ustabile forsvar

Noget, der taler meget for en del mål i denne kamp er niveauet hos de offensive spillere kontra de defensive.

Selvom Lyngby må undvære Frederik Gytkjær, som heller ikke har været på toppen i sæsonstarten, på 10’er positionen, så der mange dygtige spillere i Lyngbys offensiv.

Omvendt må de både undvære Nicolai Geertsen og Kevin Tshiembe, som begge sidder ude med skader. Det bliver med al sandsynlighed Lasse Nielsen og Markus Backmann i midterforsvaret, som scorede alle Lyngbys tre mål i den seneste hjemmekamp.

På højre back har de været nødt til at spille med meget offensive Lasse Fosgaard, som ikke er ret stærk defensivt.

Nogle af Silkeborgs rutinerede kræfter er blevet udeladt fra startopstillingen i de seneste par kampe. I Silkeborgs seneste kamp var både Simon Skou Jakobsen, Frederik Møller og Dennis Flinta på bænken fra start.

Mikkel Vendelbo spillede i midterforsvaret, og lavede flere store fejl, så det kan sagtens være, at Jakobsen kommer tilbage i midterforsvaret.

Silkeborg spillede en ringe kamp defensivt, og de kunne sagtens have indkasseret mere end det enkelte mål.

Det er svært at bruge statistikken til ret meget. Lyngby og Silkeborg har mødt hinanden et hav af gange, og der er faldet en del kasser. Flere af kampene har dog været playoff-kampe, som er anderledes end en ligakamp, hvor begge hold går benhårdt efter tre point.

Offensivt er Lyngby og Silkeborg helt klart i top tre i 1. division. Silkeborg-topscorer Ronnie Schwartz er muligvis ligaens største profil, og plaffeministeren har de heller ikke glemt, hvordan man hakker bolden i kassen.

Danske Spil ligger et lille stykke over markedet, og det er et ganske flot spil.

Kampen sendes i øvrigt også direkte i TV, og du kan se den på TV3 Sport.

Over 2,5 mål – 1.72 – Danske Spil

Find de bedste odds bonusser og bonuskoder her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.