Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 25 mar, 2019

Oddstip til 1. division: Lyngby slår Viborg

fodbold

Odds tip: Formstærke Lyngby slår Viborg

Der venter en spændende topkamp på Lyngby Stadion, når Superliga-nedrykkerne fra Lyngby BK tager imod Viborg FF.

I tabellen ligger Viborg på førstepladsen, mens Lyngby stadig er nede på sjettepladsen, seks point efter.

Da Viborg samtidigt vandt med 5-0, da de besøgte Lyngby i efteråret, så kan det lyde en smule underligt at vurdere Lyngby-holdet til at være favoritter, men det mener vi alligevel, at de skal være.

Det er nemlig to hold i vidt forskellige formkurver. Siden fyringen af Mark Strudal og ansættelsen af Christian Nielsen har der været god stemning i Lyngby, som har vundet tre og spillet en enkelt uafgjort siden da.

Omvendt er Viborg kommet skidt ud til efteråret med nederlag imod Næstved og Hvidovre efterfulgt af en sejr imod Fremad Aamger, og senest spillede de 1-1 på hjemmebane imod FC Helsingør.

Viborg har problemer med at skabe chancer, hvilket man på ingen måde kan sige om Lyngby, som har en farlig offensiv.

Frederik Gytkjær gør comeback efter at have afsonet karantæne imod Silkeborg, men det er ikke givet, at han overtager pladsen fra Emilio Simonsen, der spillede en flot kamp i onsdags.

Ser man bort fra den underlige 5-0-kamp, som Viborg vandt i september, så har Lyngby vundet de seneste tre kampe imod Viborg, og med tanke på deres solide start på foråret, så holder vi dem som favoritter.

Find flere odds tips her!

Forventede startopstillinger

Lyngby

Thomas Mikkelsen

Lasse Fosgaard – Magnus Backmann – Lasse Nielsen – Nicklas Mouritsen

Martin Ørnskov – Jesper Christjansen

Rezan Corlu – Frederik Gytkjær – Gustav Marcussen

Jeppe Kjær

Viborg

Ingvar Jonsson

Mikkel Knudsen – Nikko Boxall – Jacob Bonde – Alexander Fischer

Christian Sivebæk – Jeppe Grønning – Jeff Mensah – Nicklas Røjkjær

Mikkel Agger – Andreas Albers

Gardering på uafgjort

Det er værd at overveje om man vil gardere sit spil på Lyngby med uafgjort. Spiller man det rene 1-tal, så får man odds 2.70 hos bet365 (odds er fra 25/03 – 14.30), mens man får odds 2 på draw no bet (pengene tilbage ved uafgjort) hos samme bookmaker.

Der kan godt opstå en stillingkrig, hvis der står uafgjort sent i kampen. Lyngby vil formentlig gerne satse for at få de tre point, mens Viborg formentlig vil være tilfredse med et enkelt point, når man tænker på deres spil i de seneste par kampe.

Det er en ret lige kamp, hvor Lyngby skal være små favoritter. Danske Spil har f.eks. 2.55 på Lyngby og 2.75 på Viborg, hvilket lyder rigtigt.

Vi vælger gardering på draw no bet, så du får pengene tilbage ved uafgjort.

Lyngby DNB – 2.00 – bet365

Find odds bonusser her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.