Spilforslag til Manchester City – Liverpool: Dejan Lovren får kort

odds tips spilforslag premier league

Hektisk kamp forventes mellem Manchester City og Liverpool

Der kommer tryk på, når Manchester City og Liverpool mødes torsdag aften. Kampens betydning behøver vi ikke at nævne, og bookmakerne forventer en mål- og kortrig kamp i aften.

Du finder vores store optakt til Manchester City – Liverpool med odds, live streaming og forventede startopstillinger her.

I denne omgang fokuserer vi på et spilforslag. Vi har fundet et for højt odds på, at Liverpools midtstopper, Dejan Lovren, finder vej til dommer Anthony Taylors sorte bog.

Anthony Taylor har igennem sin professionelle karriere givet 3,39 gule og 0,15 røde kort pr. kamp, hvilket er nogenlunde gennemsnitligt.

Der forventes dog væsentligt flere kort i aftenens kamp, hvilket har noget at gøre med kampens betydning og de mange hurtige, offensive spillere på de to hold.

En af markedets helt store bookmakere giver i øjeblikket 1.68 på over 4.00 kort, hvilket er et sjældent syn i Premier League, hvor der generelt skal mere til at få en ostemad i forhold til La Liga og Serie A.

Se alle vores odds tips her!

Dejan Lovren har ikke fået kort i denne sæson

Vores spilforslag til Manchester City – Liverpool handler om, at den kroatiske stopper Dejan Lovren skal have et kort.

Han spiller ret aggressivt, og har da også fået 38 gule gule og fem røde kort siden skiftet til Lyon i 2009.

Han får ikke et kort hver fjerde kamp, hvilket jo normalt set skulle være tilfældet, hvis odds 4.00 skulle være interessant, men Liverpool forventes at få væsentligt flere kort i denne kamp end de plejer.

Dejan Lovren har fået seks gule i 29 kampe og fire i 29 i seneste to sæsoner, men han har fortsat ikke fået et kort i denne sæson.

Han har spillet otte kampe i denne sæson efter at have siddet ude med en skade i starten, men danner nu et fast midterforsvar sammen med Virgil van Dijk.

Han har ikke begået mange frispark i denne sæson, hvilket i høj grad hænger sammen med, hvor overlegne Liverpool har været i de fleste kampe, men de kommer under pres imod Manchester City.

En af de helt store argumenter for spillet er således også, at Lovren kommer til at stå overfor Sergio Aguero, Leroy Sané og Raheem Sterling i Citys offensiv.

Unibet har vurderet chancerne for et kort til Lovren væsentligt anderledes. De giver 2.90 på, at han får et kort, mens de giver 1.35 på, at han ikke får noget.

Vi har dermed en tilbagebetalingsprocent på 100,93, og det er et godt udgangspunkt for et værdispil.

Vi mener dog, at bet365s odds er for højt, og vi spiller dermed på, at kroatien får et kort.

Dejan Lovren får et kort – 4.00 – bet365

Se vores regnskab her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.