Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 23 dec, 2019

Premier League: Odds tip til Manchester United – Newcastle

fodbold

Vores odds tip til Manchester United – Newcastle United går på, at Newcastle maksimalt taber med et enkelt mål.

Det vil sige, at der er gevinst, hvis Newcastle vinder, kampen ender uafgjort eller Manchester United blot vinder med et enkelt mål.

Manchester United er gjort til alt for store favoritter imod Newcastle. Resultaterne på Old Trafford er ganske vist relativt gode, da de ikke har tabt på hjemmebane siden den 24. august imod Crystal Palace.

Igennem hele sæsonen har de formået at besejre følgende modstandere med mere end et mål: Chelsea, Norwich, Partizan, AZ og senest Colchester.

Få din bonus hos Bethard, og spil på kampen her!

Matchup står godt til Newcastle

Manchester Uniteds helst store problem for tiden er at spille imod kompakte forsvar. De har således kun vundet otte procent af deres kamp, når de har haft bolden mere end modstanderen.

De er ganske dygtige til at spille imod hold, som gerne vil have bolden, som eksempelvis Chelsea, men de har enorme problemer, når modstandere stiller sig ned på egen halvdel, og det må man i den grad gå ud fra, at Newcastle kommer til at gøre.

Newcastle har nemlig fået ganske hæderlige resultater, når de har mødt storklubberne. De vandt den omvendte kamp imod Manchester United hjemme på St. James Park med 1-0.

Derudover har de vundet imod Tottenham på udebane, og spillet 2-2 imod Manchester City.

De svinger en del, men har faktisk fået lige så mange point som dagens modstander fra Manchester United efter de første 18 spillerunder.

I sidste weekend spillede Manchester United en af sæsonens allerdårligste kampe, da de tabte 0-2 imod bundholdet Watford.

Ser man bort fra Marcus Rashford, så er der ikke mange United-spillere, der har spillet godt i denne sæson.

De har fået Paul Pogba tilbage, men det ændrer ikke meget på holdets generelle udtryk.

Alternative spil

Det er kunne Newcastle +1.50, som vi ser værdi i til dagens opgør. Det er svært at se, hvorfor en Manchester United-sejr kun skal give 1.38, så hvis man vælger den mere satsede udgave, så kan man prøve Newcastle +0.50, som står i 3.30.

Derudover virker det også som om, at bookmakerne overvurderer chancerne for mange mål i denne kamp. Under 2,5 mål giver i skrivende stund 2.20 hos Unibet, og det skal også være et pænt spil.

Vi satser dog på, at Manchester United leverer lige så ringe, som de har gjort i lang tid efterhånden.

Newcastle +1.50 asian – 1.83 – Bethard.

Odds er fra 23/12 – 13.00, og kan ændres.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2411 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.

Fact Checked

Faktatjekket af Lars Madsen, Skribent

Opdateret den 2 september, 2021