fodbold

Manchester Untied og Newcastle mødes på Boxing Day, og vi har fundet et spændende spilforslag frem til kampen, du kan læse mere om her.

Vores odds tip til Manchester United – Newcastle United går på, at Newcastle maksimalt taber med et enkelt mål.

Det vil sige, at der er gevinst, hvis Newcastle vinder, kampen ender uafgjort eller Manchester United blot vinder med et enkelt mål.

Manchester United er gjort til alt for store favoritter imod Newcastle. Resultaterne på Old Trafford er ganske vist relativt gode, da de ikke har tabt på hjemmebane siden den 24. august imod Crystal Palace.

Igennem hele sæsonen har de formået at besejre følgende modstandere med mere end et mål: Chelsea, Norwich, Partizan, AZ og senest Colchester.

Få din bonus hos Bethard, og spil på kampen her!

Matchup står godt til Newcastle

Manchester Uniteds helst store problem for tiden er at spille imod kompakte forsvar. De har således kun vundet otte procent af deres kamp, når de har haft bolden mere end modstanderen.

De er ganske dygtige til at spille imod hold, som gerne vil have bolden, som eksempelvis Chelsea, men de har enorme problemer, når modstandere stiller sig ned på egen halvdel, og det må man i den grad gå ud fra, at Newcastle kommer til at gøre.

Newcastle har nemlig fået ganske hæderlige resultater, når de har mødt storklubberne. De vandt den omvendte kamp imod Manchester United hjemme på St. James Park med 1-0.

Derudover har de vundet imod Tottenham på udebane, og spillet 2-2 imod Manchester City.

De svinger en del, men har faktisk fået lige så mange point som dagens modstander fra Manchester United efter de første 18 spillerunder.

I sidste weekend spillede Manchester United en af sæsonens allerdårligste kampe, da de tabte 0-2 imod bundholdet Watford.

Ser man bort fra Marcus Rashford, så er der ikke mange United-spillere, der har spillet godt i denne sæson.

De har fået Paul Pogba tilbage, men det ændrer ikke meget på holdets generelle udtryk.

Alternative spil

Det er kunne Newcastle +1.50, som vi ser værdi i til dagens opgør. Det er svært at se, hvorfor en Manchester United-sejr kun skal give 1.38, så hvis man vælger den mere satsede udgave, så kan man prøve Newcastle +0.50, som står i 3.30.

Derudover virker det også som om, at bookmakerne overvurderer chancerne for mange mål i denne kamp. Under 2,5 mål giver i skrivende stund 2.20 hos Unibet, og det skal også være et pænt spil.

Vi satser dog på, at Manchester United leverer lige så ringe, som de har gjort i lang tid efterhånden.

Newcastle +1.50 asian – 1.83 – Bethard.

Odds er fra 23/12 – 13.00, og kan ændres.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk