Odds tip: Newcastle rykker ud af Premier League

fodbold england

Odds tip til Premier League: Newcastle rykker ned i 19/20-sæsonen

Sæsonens første odds tip hos Mesterbold går på, at hæderkronede Newcastle endnu en gang må tage turen ned i Championship.

Den ellers så store og på mange måder interessante klub fra det nordlige England var en tur nede i den næstbedste række i både 09/10- og i 16/17-sæsonen.

Siden comebacket til Premier League har manager Rafa Benitez gjort det ganske fremragende i klubben, som er endt på 10. og 13. pladsen i de seneste to sæsoner.

Det har han gjort med et spillermateriale, som på mange måder er dårligere end de hold, som de er endt over.

Den meget udskældte ejer Mike Ashley er blevet kritiseret hårdt for ikke at være villig til at investere de nødvendige midler i spillertruppen til for alvor at etablere sig i Premier League, og det kan blive problematisk nu, hvor Benitez er fortid.

Der er generelt bred enighed om, at de flotte præstationer med det relativt sløje spillermateriale primært skyldes den rutinerede spanske træner.

Der er en del risici forbundet med et sæsonspil, som vi placerer allerede inden, at transfervinduet for alvor er gået i gang, men det er kalkuleret med, og man får en flot pris på en Newcastle-nedrykning.

Se de bedste odds bonusser i Danmark her!

Newcastle kan få ny ejer

Det er ikke videre sandsynligt, at den nuværende Newcastle-ejer Mike Ashley går ud, og forstærker spillertruppen markant.

Til gengæld har der været snak om, at den rige forretningsmand vil sælge klubben videre, og da kan det se helt anderledes ud.

Mike Ashley og hans advokater skulle eftersigende være i forhandlinger med flere forskellige parter omkring et salg af klubben, og prisen ligger omkring 350 millioner pund.

Skulle klubben få en ny ejer, så er det sandsynligvis en, der vil investere i spillertruppen. Det er dog set før, at nye ejere forsøger at købe et hav af spillere uden succes.

I sidste sæson brugte Fulham kassen på et hold, som på ingen måde fungerede, og mange husker nok QPRs forfærdelige sæson for et par år siden.

Det er derfor ikke givet, at investeringer i spillertruppen nødvendigvis vil gøre holdet bedre. Rafa Benitez har stået for kontinuiteten i de senere år, og han er nu væk.

Find flere odds tips her!

Svage oprykkere

Mens Huddersfield, Cardiff og Fulham fortjent rykkede ned, så er det ikke nogle skræmmende hold, der er kommet op i Premier League i denne sæson.

Sheffield United, Norwich og Aston Villa er nye hold i Premier League. De to førstnævnte bliver på papiret vurderet som favoritter til at rykke ud af Premier League, hvilket lyder fornuftigt.

Det skal også understreges, at Newcastle ikke er blandt de allerdårligste hold i denne sæsons Premier League.

Der er bare nogle enorme spørgsmålstegn ved klubben, og fansene har i flere år været meget utilfredse med alle andre end Benitez.

Odds 5.00 er en ganske flot betaling. Det kan sagtens forsvares at sige, at de vil rykke ned en ud af fem gange under de nuværende omstændigheder.

Danske Spil havde odds 6.00, men er netop blevet slashet til 4.50

Newcastle rykker ud af Premier League 19/20 – 5.00 – Nordicbet

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.