Flot værdispil til Champions League!

gult kort champions league odds

Vores odds tip til Champions League-kampen Real Madrid – Galatasaray går på, at tyrkernes højre back, Mariano, får et kort, hvilket Bethard tilbyder til en meget flot pris.

Hverken Real Madrid eller Galatasaray er særligt godt kørende. Mens PSG har ni point og en målscore på 9-0 efter de første tre runder, så har Real Madrid fire point, mens Club Brügge har tre, og så er Galatasaray på fjerdepladsen med kun et point.

Det er altså ved at være sidste udkald for gæsterne, som ikke kommer til at opgive noget som helst. Selv hjemme på Santiago Bernabeu har Los Blancos haft store problemer med at besejre på papiret nemme modstandere, så en overraskelse kan bestemt ikke udelukkes.

Real Madrid vurderes omkring 80 % chance for at vinde kampen, men vores odds tip handler om Galatasarays højre back Mariano.

Odds tip: Mariano får kort

Den 33-årige brasilianer var med til at vinde Europa League med Sevilla, men skiftede til Galatasaray i 2017.

Her har han været fast mand lige siden, og i 77 kampe har han fået hele 23 gule kort. Et gennemsnit, han har holdt hele karrieren med 76 oste i 375 ligakampe for Fluminense, Bordeaux, Sevilla og Galatasaray.

Læg dertil, at han ved flere lejligheder er blevet skiftet ind, men han forventes at spille 90 minutter i aftenens kamp.

Udover, at han har fået fem gule kort i otte ligakampe i denne sæson, og ikke er bange for at save en modstander, så er det helt store argument, at han kommer til at spille overfor Eden Hazard.

Eden Hazard er en af de mest udfordrende og bedste driblere i fodboldens verden. Han får altid bolden i fødderne, hvorefter han forsøger at afdrible en modstander.

Han er således den spiller, som trækker klart flest frispark hos Real Madrid. Hele 3,5 gange pr. kamp bliver han tacklet, og selvom det er en lille sample i Real Madrid, så havde den samme snit i Chelsea.

Det er altså en back, der generelt trækker mange kort, som står direkte overfor en af de mest udfordrende spillere i Europa.

Følg vores odds tip, og få en bonus hos Bethard!

Markedet forventer mange kort

Derudover, så forventer bookmakerne, at der kommer mange kort i kampen. Man får kun omkring 1.66 på, at Galatasaray får tre kort eller mere, og han er blandt de spillere, der skal have størst sandsynlighed for at trække et.

Generelt ligger linjen på 4,5 med over som favorit, og Galatasaray forventes selvfølgelig at få flere kort end Real Madrid.

Aftenens dommer er tyske Felix Zwayer, som har et snit på 3.94 gule + 0.22 røde pr. kamp.

Bethard giver hele 3.80 på et kort til Mariano, men der er også værdi hos flere andre bookmakere. Der skal være vel omkring 35 % sandsynlighed for spillet, så det er et voldsomt flot spil.

Mariano får kort – 3.80 – Bethard.

Odds er fra 06/11 – 11.54, og kan ændre sig.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.