Odds tip: Mustafa Amini får kort

yellow card

Vores odds tip til Superliga-kampen mellem AGF og AC Horsens går på, at Mustafa Amini får et kort. Han trækker normalt ikke vanvittigt mange advarsler til sig, men man får en meget flot betaling på det.

Derudover er der nogle faktorer, som peger på, at sandsynligheden for, at han får et kort er en smule større end den plejer at være.

Odds tip: Mustafa Amini får et kort

Vi starter med at gennemgå noget statistik på AGFs australske midtbanespiller. Han har spillet 10.359 minutters Superliga-fodbold med 16 gule og to røde kort til følge.

Det svarer til, at han får et kort hver gang, han har spillet 576 minutter. Sandsynligheden for et kort skal ganske vist være minimalt mindre, når man spiller på hjemmebane, men det er ikke meget, det ændrer.

Han har ved flere lejligheder vist, at han har et vildt temperament, men det er alligevel ikke mange kort, han har fået.

Normalt er det Nicolai Poulsen, der ligger som skraldemand på den centrale midtbanespiller, mens Amini er en smule mere dynamisk, men Poulsen sidder ude med karantæne, så det ser ud til, at Amini skal spille sammen med Bror Blume og Zach Duncan på den centrale midtbane, og da kan Amini få flere defensive pligter end vanligt.

Få de bedste odds bonusser lige her!

AGF får mange kort

AGF har i de senere år været et af de hold, der får flest kort i Superligaen. I sidste sæson fik de 75 kort, hvilket kun blev overgået af tre mandskaber.

I denne sæson har de fået 12 kort i de første fem kampe, og bookmakerne forventer ligeledes en kamp med mange kort denne gang.

Kampens dommer er Jørgen Daugbjerg, som har givet 3,81 kort i gennemsnit i Superligaen. Med tanke på kampens betydning, så kunne det meget vel gå hen og blive en hårdt spillet kamp.

AGF er presset til en sejr, hvilket gå godt kan smitte af på kampen. Det er i hvert fald ikke utænkeligt, at en spiller som Amini kan blive tvunget til at trække i håndbremsen.

Odds 9 på en spiller som Mustafa Amini virker alt for højt. Hans gennemsnit i Superligaen indikerer, at han fåret kort en ud af seks gange, han har spillet 90 minutter, og det forventes, at AGF får to kort.

Unibet har en noget anderledes vurdering end Danske Spil. De giver 4.50 på et kort til Amini, mens de giver 1.16 på, at han ikke får et kort.

Det giver en teoretisk tilbagebetalingsprocent på 102,76, hvilket selvfølgelig betyder, at der er værdi på en af siderne.

Vi synes odds 9 lyder noget for højt.

Mustafa Amini får kot – 9.00 – Danske Spil.

Find flere odds tips her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.