Odds tip: Få mål i Århus

fodbold

Odds tip til AGF – Esbjerg: Under 2,5 mål

Vi tror på en relativt målfattig kamp mellem AGF og Esbjerg, hvilket bliver fint betalt hos bookmakerne.

Både AGF og Esbjerg er stærkere defensivt end de er på den offensive del af banen, hvilket også ses tydeligt på resultaterne.

I AGFs første syv kampe er der sammenlagt scoret 14 mål, mens der er scoret 15 i Esbjergs.

Sidstnævnte er således også det hold i Superligaen, som har skabt klart færrest chancer, og det er selvom de allerede har mødt Hobro, Silkeborg og Lyngby hjemme på

AGF kom dårligt fra start, da indkasserede mål i de første fire runder, men siden Niklas Backman kom tilbage i startopstillingen, så har de ikke lukket et mål ind.

Svenskeren er den klart mest betydningsfulde spiller for AGF, og han er særligt vigtig, når nu offensiven ikke altid præsterer særligt godt.

De scorede ganske vist hele tre gange på Brøndby Stadion i den seneste kamp, men det var også et udtryk for store defensive problemer hos værterne.

Den nye AGF-keeper William Eskelinen viste usikkerhed i starten, men ligner efterhånden en ganske solid keeper.

Se flere odds tips her!

Esbjerg kommer til at stå dybt

Man kunne forestille sig et kampbillede, hvor Esbjerg kommer til at stå dybt på banen. På trods af, at have mødt mange af de andre bundhold, så har de et gennemsnit på 45 % boldbesiddelse i deres kampe.

De har kun scoret fire kasser i syv kampe, og ligesom det var tilfældet i sidste sæson, så fokuserer de meget på en stabil organisation, men de mangler nogle offensive profiler, som kan skabe det uventede.

Esbjerg må tilmed undvære deres foretrukne angriber, Yuriy Yakovenko, som sidder ude med karantæne.

I sæsonens første fire udekampe har Esbjerg stadig ikke formået at score et mål, og det er bare svært at se dem skabe chancer imod et stærkt AGF-forsvar.

Siden Esbjergs tilbagevenden til Superligaen i sidste sæson, så har AGF og Esbjerg mødt hinanden to gange.

Det blev 0-0 på Blue Water Arena, mens AGF vandt 2-0 i hjemmekampen.

Man kan også overveje at spille på, at Esbjerg ikke scorer i kampen til omkring 2.50. Vi vælger dog den mere sandsynlige under 2,5 mål.

Det er altafgørende for spillet, at Backman spiller, så hvis han af den eller anden grund ikke er med, så vil vi ikke anbefale at følge spillet.

Der er værdi hos stort set alle bookmakere med dansk licens.

Under 2,5 mål – 1.77 – Danske Spil.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.