Spilforslag til Champions League: Hård back får kort imod Juventus

gult kort odds tip

Spilforslag til Champions League

Vores næste odds tip går på kampen mellem Atletico Madrid og Juventus, som mødes i en af onsdagens Champions League-kampe.

Det ligner en ekstremt lige kamp mellem to hold, der er vanvittigt gode til at spille playoff-kampe. Begge hold mandskaber har således været i to Champions League-finaler i de seneste fire sæsoner, men har tabt i alle fire tilfælde.

Det er nemt at forestille sig en meget forsigtig tilgang, hvor begge hold går op i at stå godt på banen og så være effektive på de relativt få chancer, som der forventes i dette opgør.

Se hele vores regnskab her!

Odds tip: Brasiliansk back kan få kort

Vores tip i denne omgang handler om Atletico Madrids venstre back, Filipe Luis. Han har haft stor succes under Diego Simeone i Atletico siden, han kom til fra Deportivo i 2010.

I hele hans tid i Atletico Madrid har han fået 50 kort i 19.688 minutter i La Liga og syv i 5.547 minutter i Champions League og Europa League.

Det svarer til et kort pr. 393. minut i La Liga, hvor der gives flere kort og 792. minutter pr. kort i europæisk fodbold.

Man skal dog huske på, at sandsynligheden for at få et gult kort i en 1/8-finale imod Juventus er væsentligt større end den er i en gennemsnitlig Atletico-kamp.

Filipe Luis, der har fået to kort i årets Champions League, kommer med stor sandsynlighed til at stå overfor Paulo Dybala. Han har trukket 2,2 frispark pr. kamp, hvilket er flere end nogle andre på Juventus-holdet.

Derudover er der selvfølgelig en sandsynlighed for, at Douglas Costa kan komme ind i slutfasen.

Da Atletico og Juventus senest mødte hinanden i Champions League var Fillipe Luis ikke på holdet. Der blev givet 11 kort i de to opgør, og det er kuriøst, at Atleticos venstre backs (Ansaldi og Siqueira) fik et gult kort hver.

Se flere fodbold tips her!

Kortglad tysk dommer

Det første opgør på Wanda Metropolitano skal dømmes af tyske Felix Zwayer. I sine 202 kampe har han givet 798 kort, hvilket svarer til 3,95/kamp + 0,20 røde kort i snit.

Snittet ligger faktisk endnu højere i Champions League med hele 4,92 kort pr. kamp i den fine turnering.

Generelt forventer bookmakerne også en kamp med en del kort.

De bookmakere, som har åbnet for odds på antallet af kort, giver omkring 1.70 på over 4,5 kort. Ydermere forventer de en nogenlunde lige fordeling mellem kortene til Atletico og Juventus.

Det hører til sjældenhederne, at Filipe Luis ligger over odds 5. Han forventes at spille 90 minutter, og selvom der er en risiko for, at han ikke starter inde, men kommer på banen, så er den ikke ret stor.

Unibet giver odds 4.00, mens Danske Spil giver 3.50

Filipe Luis til at få kort – 5.50 – bet365

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.