Odds tip: Dortmund vinder Bundesligaen

fodbold tyskland

Odds tip: Dortmund vinder Bundesligaen 2019/2020

Dette odds tip omhandler den kommende sæson af Bundesligaen, hvor der bør være gode muligheder for, at Dortmund vinder.

Bayern München har domineret voldsomt i de seneste år, og de har vundet hele syv mesterskabet på stribe.

De har dog ikke været så overlegne i de sidste par år, og Dortmund så længe ud til at blive mestre i sidste sæson, men de gik død i løbet af foråret.

Bayern endte med at vinde med to point ned til Dortmund, og vi kan godt se frem til endnu en tæt sæson.

Man kan selvfølgelig ikke udelukke, at Leipzig eller Leverkusen blander sig i topstriden, men det ligner unægteligt en tvekamp mellem Tysklands to største klubber.

Se alle vores odds tips her!

Dortmund har handlet godt ind

Borussia Dortmund har haft for vane at miste nogle af deres største profiler hver sommer, men i denne sæson har de umiddelbart kun skilt sig af med Christan Pulisic og Abdou Diallo.

Førstnævnte var ikke en nøglespiller længere med folk som Jadon Sancho og Jacob Bruun Larsen som konkurrenter, og sidstnævnte kan godt erstattes.

Til gengæld har de forstærket holdet med spillere som Mats Hummels, Thorgan Hazard, Nico Schulz og Julian Brandt, mens Paco Alcacer nu er på permanent kontrakt i klubben.

Det er også værd at notere, at Dortmund har handlet relativt hurtigt, så alle nyindkøbene har været med i opstarten.

Det efterhånden klart, at Jadon Sancho, som kan blive Bundesligaens helt store spiller i denne sæson, forbliver i klubben, og de har generelt et ungt hold, hvor mange spillere burde hæve deres niveau løbende.

Foruden Sancho kan man nævne Achraf Hakimi, Dan-Axel Zagadou, Julian Weigl og Bruun Larsen.

Få de bedste betting bonusser i Danmark her!

Bayern har mistet rutine

Det har ikke set godt ud for Bayern i de senere år. De har ikke fastholdt som en af Europas rigeste klubber, hvilket mest af alt skyldes manglende TV-penge i Bundesligaen.

Da det tidligt stod klart, at de aldrende superstjerner Arjen Robben og Franck Ribery ville forlade klubben, og da man ikke kunne blive enige med Real Madrid og James Rodriguez om en permanent løsning, så har de mistet utroligt meget offensiv kvalitet.

Der er endnu ikke hentet noget ind i den ende af banen, så meget står og falder med Thomas Müller, Robert Lewandowski og Serge Gnabry.

Til gengæld har de forstærket defensiven med Lucas Hernandez, som er Bayerns klart dyreste indkøb nogensinde.

Det virker bestemt ikke som et styrket Bayern-hold, men der kan selvfølgelig nå at ske ting og sager endnu.

Vi mener ikke, at det er usandsynligt, at Dortmund vinder Bundesligaen 2019/2020 en ud af fem gange.

Bayern München er selvfølgelig storfavoritter til at vinde det ottende mesterskab på stribe, men de virker lidt vaklende, og langt fra niveauet, de havde for en fire-fem år siden.

Leipzig er nok det mest realistiske bud på en outsider, og det bliver spændende at se, hvordan Julian Nagelsmann kommer i gang i Red Bull-klubben, men det er ikke ret sandsynligt, at de går hele vejen.

Man kan sælge Dortmund som vinder til 5.10 på Betfair-børsen, hvilket er en fin indikator for, at 5.50 er for højt.

Dortmund vinder Bundesligaen 19/20 – 5.50 – bet365

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.