Odds tip Dynamo Kiev – FC København

fodbold mål

Vores odds tip til Europa League-kampen mellem Dynamo Kiev og FC København går på en målfattig kamp.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se fodbold direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Læs vores optakt til kampen her!

Odds tip til Dynamo Kiev – FC København

Der er nemlig ikke meget, der tyder på, at det bliver en målfest, når ukrainske Dynamo Kiev tager imod FCK i den tredje spillerunde af Europa League.

FC København har haft meget svært ved at score, særligt på udebane, og det bliver ikke nemmere af, at de møder et Dynamo Kiev-hold, som ikke har indkasseret et mål i hele otte kampe.

Derudover, så kender de fleste i Danmark i hvert fald Ståle Solbakkens måde at gribe kampe som denne an på.

Vi får med garanti ikke at se et FCK-hold, som vil frem og satse. De vil derimod gå benhårdt efter at lukke ned for Kievs offensiv.

Sådan har det været i en del år efterhånden, når FC København spiller på udebane i Europa, og de har haft stor succes med det.

Deres fine start på gruppespillet samt fraværet af Jonas Wind og Dame N’Doye giver blot et øget fokus på defensiven.

Det var nøjagtigt sådan, at FCK greb kampen an imod Malmø, og der er ingen grund til at tro, at det bliver anderledes i aftenens kamp.

Dynamo Kiev har nogle offensive profiler, som bestemt kan gøre ondt på FCKs til tider haltende defensiv.

De fleste kender nok Benjamin Verbic’ kvaliteter, men særligt Viktor Tsyhankov, der spiller på den modsatte kant, skal der passe på.

Han har scoret fire og lagt op til tre mål i de 11 ligakampe i denne sæson, og vurderes til at være holdets bedste spiller.

Se de bedste odds bonusser i Danmark her!

Odds er steget

Oddset på under 2,5 mål åbnede på det internationale marked i 1.65, og det var egentlig forventet, at odds ville falde yderligere, hvilket det også gjorde.

Her torsdag morgen er odds så steget til et leje, der virker til at være alt for højt.

Man skal have respekt for så stort et marked som Europa League-gruppekampe trods alt er, men nogle gange må man bare erklære sig uenig.

Efter at have fulgt FC Københavns kampe i Europa tæt i mange år, så er der i hvert fald ikke tvivl om, hvordan FCK vil gribe kampen an, og selvom kendskabet til Dynamo Kiev er mindre, så er vi ikke i tvivl om værdien på maksimalt to kasser i Dynamo Kiev – FCK.

Find spillet under Antal Mål – Asian – Alternative.

Under 2,5 mål – 1.675 – bet365.

Odds er fra 24/10 – 10.22, og kan ændre sig.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.