Odds tip til FC Nordsjælland – Lyngby BK

fodbold

Vores odds tip til kampen mellem FC Nordsjælland og Lyngby handler om Lyngbys brandvarme kantspiller Gustav Marcussen, da man får en ekstremt god betaling, hvis han skulle finde netmaskerne for tredje kamp i streg.

Vil du spille på FC Nordsjælland – Lyngby BK? Gør det på Bet365!

Odds tip: Gustav Marcussen scorer for Lyngby imod FC Nordsjælland

For godt et års tid siden var Gustav Marcussen en af de største profiler for Lyngby, og med sin alder in mente, så var han samtidig en af de mest oplagte salgsemner.

2019 har bestemt ikke været hans år, og det har været tydeligt, at hans selvtillid var helt i bund. En pokalkamp imod Fremad Amager, som i øvrigt blev tabt på straffespark, har vist sig at ændre meget på det.

Han scorede Lyngbys udligning ved den lejlighed, men måtte forlade banen efter en times spil uden at have scoret i den efter Superliga-kamp imod FC Midtjylland.

Marcussen røg så på bænken i udekampen imod Silkeborg, men han overtog efter en halvskadet Fredeirk Gytkjær med en halv times tid igen ved stillingen 2-1 til Silkeborg.

To minutter efter udnyttede han en fejl i Silkeborg-defensiven til at sætte en flot udligning i kassen.

Under 10 minutter senere scorede han yderligere et mål, og var dermed den store helt i bundkampen.

Marcussen var også banens bedste i Lyngbys seneste kamp imod Hobro. Han scorede åbningsmålet, og det var hans skud, som Patrick Da Silva kunne følge op på for at score til 2-1.

Få de bedste odds bonusser i Danmark her!

FC Nordsjælland forsvarer dårligt

FC Nordsjælland har endnu engang succes med at sælge alle de etablerede profiler, da deres unge spillere viser sig at have niveau til at spille med i Superligaen.

16 point i de første 11 kampe må være nogenlunde godkendt for det unge hold, og mens de har mange spændende offensive profiler som eksempelvis Isaac Atanga og Mikkel Damsgaard, så er defensiven mindre god.

Det skyldes ikke kun de enkelte spilleres niveau, da de spiller en meget frisk omgang fodbold, men status er, at de har indkasseret 19 mål i de første 11 kampe.

Kigger man på XGA (Expected Goals Against), som @Tapinfodbold offentliggører på Twitter, så ligger FC Nordsjælland på 19,6 – kun Silkeborg tillader mere imod sig i hele Superligaen.

Tre gange i de 11 runder har de holdt buret rent, og Lyngby må derfor også have gode chancer for at komme på tavlen, omend de får svært ved at få point med hjem.

Man får odds 6.50 på, at Gustav Marcussen scorer, hvilket er en smule over det resterende marked.

Gustav Marcussen scorer – 6.50 – bet365.

Odds er fra 04/10 – 10.00 og kan ændre sig.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.