Odds tip: Jan Gregus kan få ost imod Bordeaux

odds tips europa league spilforslag

FC København tager imod Bordeaux i årets sidste Europa League-kamp. Begge hold skal bruge en sejr for at have muligheden for at avancere fra gruppespillet, og vi kan derfor vente en dramatisk kamp.

Før det bliver aktuelt skal Zenit dog besejre Slavia Prag på udebane, hvilket ikke virker særligt sandsynligt, så det hele kan dog i vasken alligevel.

Resultatet i Prag kan muligvis få gassen til at gå ballonen, men vi forventer alligevel to mandskaber, der vil gå langt for at vinde kampen.

Det kan ofte blive underholdende, når begge hold skal bruge en sejr, og vi kan få en interessant afslutning på kampen.

Vi har lavet en optakt med masser af informationer om aftenens kamp, som du kan læse her.

Jan Gregus kan få kort

Vores odds tip i denne omgang handler dog om FC Københavns slovakiske midtbanespiller, Jan Gregus.

Han har i længere tid været skubbet ud af startopstillingen, men har på det seneste kæmpet sig tilbage.

Hans primære force er hans sparketeknik, som han dog ikke har vist mange prøver på i FCK. Til gengæld har han også en dårlig vane med at trække nogle meget uheldige kort, og det er særligt i europæiske kampe, at det er gået galt.

Jan Gregus skiftede til FCK i 2016, og har siden spillet 3215 minutter i Superligaen og 1941 i Europa – sammenlagt 5.156.

I Superligaen har han kun fået seks advarsler, men han har en helt anden rolle i de kampe, hvor FCK oftest er store favoritter, og har bolden i størstedelen af tiden.

I Europa har Jan Gregus fået hele fem gule og tre røde kort, hvilket nok har været til stor frustration for Ståle Solbakken og holdkammeraterne.

Med tanke på kampens vigtighed, så bør han ikke holde igen, hvis der skal trækkes en nødbremse, og det bør ikke ændre meget om han bliver brugt centralt eller på en venstre midtbane, hvilket han også har prøvet i FCK.

Se flere friske odds tips her!

Der forventes kort

Bookmakerne forventer en kamp med en del advarsler. Unibet har en kortlinje på 4,5, hvor de giver 2.14 på over og 1.64 på under, så man forventer omkring 4-5 advarsler, og Jan Gregus er blandt de spillere med største risiko for at få et kort.

Dagens dommer er tyrkiske Hüseyin Göcek, som giver relativt mange kort. Han har et gennemsnit på 3,89 advarsler pr. kamp, og har i denne sæsons Europa League givet 8, 6, 5, 3 og 3 kort i de fem kampe, han har dømt.

Det er lidt en alt eller intet-kamp for begge hold. Et af holdene vil hele tiden have et resultat at spille for, og der er ikke meget at miste på forhånd. Vi forventer underholdning, og givetvis også en del kort i Parken.

Jan Gregus får kort – 4.00 – Unibet (Odds er fra 13/12 – 14.45)

Læs mere om odds bonusser her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.