Odds tip til FCK – Malmø: Markus Rosenberg får kort

gult kort

Kampen om Skandinavien. FC København og Malmø FF, som har været de mest succesfulde skandinaviske klubber indenfor de seneste fem år, mødes i en direkte kamp om at gå videre i Europa League.

Tilbud: Bonus uden indbetaling

Odds tip til FCK – Malmø

Der er masser af spændende historier om denne kamp, og en af dem er den svenske Malmø-legende, Markus Rosenberg, som spiller karrierens sidste kamp imod FCK.

Vi husker nok allesammen Markus Rosenbergs infight imod Christian Poulsen, da Danmark og Sverige mødte hinanden i en utrolig landskamp for 12 år siden.

Siden har Markus Rosenberg spillet imod FCK to gange. Første gang var i en meget intensiv træningskamp i 2016, hvor han blandt andet slagtede Nicolaj Jørgensen fuldstændigt.

Senest var i den omvendte Euroa League-kamp, der endte 1-1. Her fik han en advarsel, og det er netop det, som vi satser på sker igen.

Markus Rosenberg giver alt

Markus Rosenberg har altid været en angribertype, der giver sig 100 %. Han har fået hele 88 gule og fire røde kort i løbet af sin lange karriere, og han har særligt fået mange siden han gjorde comeback til Malmø FF i 2014.

Han er på mange måder lederen på holdet, og i en kamp som denne skal sandsynligheden for et kort være væsentligt større end den gennemsnitligt er.

Selvom vi skal otte kampe tilbage for at finde hans seneste ostemad, så har han fået fem gule i 27 kampe i Allsvenskan og to i 11 europæiske kampe.

Da dette er hans sidste kamp, så vil han givetvis passe på ikke at blive udvist, da dette ville være et ærgerligt kapitel på en flot karriere. Omvendt skal han selvfølgelig ikke tænke på nogle karantæner, og hvis Malmø skulle være bagud, så kan han være nem at irritere til at gøre noget dumt, hvilket FCK-spillerne med garanti vil prøve.

Man skal altid kigge på, hvem der dømmer en given kamp, når man bevæger sig ud i kortspil, men det har ikke den store indflydelse på dette spil.

Argumentation er, at Markus Rosenberg vil gå igennem ild og vand for at sende Malmø videre, og når modstanderen er FC København, så kommer han til at gå over stregen.

Odds 5.00 er helt fantastisk på, at Markus Rosenberg får et kort, og det kommer med garanti ikke til at stå på torsdag, når kampen går i gang.

Vi spiller også på, at han får et rødt kort til odds 55. Desværre kun Danske Spil, som tilbyder odds på det i skrivende stund.

Markus Rosenberg får kort – 5.00 – Danske Spil.

Markus Rosenberg får rødt kort – 55.00 – Danske Spil.

Odds er fra 09/12 – 11.47, og kan ændre sig.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.