Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 26 jul, 2019

Superligaen: Odds tip til Hobro – Randers

fodbold

Randers bliver vurderet som lidt for store favoritter i udekampen imod Hobro, og derfor går vores odds tip på, at Hobro får point ud af kampen.

Odds tip: Hobro bliver endnu engang undervurderet

Der er ikke nogen tvivl om, at Randers skal være favoritter i en kamp imod Hobro. Ganske vist er de på udebane, men hjemmebanefordelen på DS Arena i Hobro er minimal.

Der er ikke langt fra Randers til Hobro, og med tanke på lydniveauet hos Hobros fans, så kan Randers-tilskuerne sagtens blive de mest højlydte.

Hobro fik dog væsentligt flere point på hjemmebane end de gjorde på fremmed græs i sidste sæson. Faktisk fik de kun utrolige seks point i 16 udekampe, mens de fik 21 point i lige så mange kampe i Hobro.

De var håbløse under Allan Kuhn, men de fik sat prop i under Peter Sørensen. Under hans ledelse har Hobro spillet 14 kampe med tre sejre, seks uafgjorte og fem nederlag til følge.

Selvom de fortsat er blandt de dårligste hold i Superligaen, så har de stadig nogle profiler, som kan gøre ondt på de fleste hold.

Ligsom det er tilfældet hos dagens modstander fra Randers, så er der flere profiler på vej ud. Det er meget usandsynligt, at Emmanuel Sabbi, Edgar Babayan og Pål Alexander Kirkevold fortsat spiller i Hobro, når vinduet lukker, men indtil videre er de med, og de præsterer på et højt niveau.

Hos Randers er det Saba Lobjanidze, der er på vej videre, og der spekuleres i, at netop Babayan bliver hentet som en eventuel erstatning.

Hobro var ikke særligt gode i den seneste rundes udekamp imod Esbjerg, men de fik en gave i overtiden, som den lejede midtstopper Anel Ahmedhodzic tog imod.

Randers er ikke kommet godt i gang

Randers har mistet kvalitetsspillere i form af Kasper Enghardt, Jonas Bager og Nicolai Poulsen henover sommeren.

De har ganske vist hentet nogle habile erstatninger i form af Mathias Nielsen og Vito Mistrati, men spillemæssigt har Randers’ start ikke været særligt god.

Først tabte de fortjent imod SønderjyskE på udebane med 2-1, og sidst spillede de 2-2 imod Brøndby hjemme. Emil Riis’ scoring burde dog være blevet annulleret, da han brugte hånden til at få bolden forbi Paulus Arajuuri.

De har ikke været direkte dårlige, men på ingen måde imponerende heller, og det er svært at se Randers være så store favoritter på udebane imod Hobro.

Hobro +0.50 – Leo Vegas – 1.85.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.