Coppa Italia: Odds tip til Inter – Napoli

fodbold stadion

Vores odds tip til Inter – Napoli går på, at Inter vinder kampen.

Det får man i skrivende stund odds 2.025 på, hvilket synes en anelse for højt. I en tilsvarende kamp for et år siden havde det bestemt ikke været et godt spil, men der er sket en hel del med Inter og Napoli i denne sæson.

Inter er tydeligvis på vej tilbage til den absolutte top af italiensk fodbold, mens Napoli virker som et hold i opløsning.

Onsdagens kamp er den første af to semifinaler, og med tanke på, hvor svært det kan være at spille på San Paolo i Napoli, så skal Inter gerne vinde hjemme.

Inter får stjernen tilbage

En af grundene til, at man i Inter slet ikke savner holdets tidligere anfører og topscorer Mauro Icardi hedder Lautaro Martinez.

Den 22-årige argentiner har sammen med Romelu Lukaku fundet sammen i en af verdens allerbedste angrebsduoer.

Martinez har siddet ude med karantæne i de seneste to Serie A-kampe efter en meget dum udvisning, men han vender tilbage imod Napoli.

Han har scoret 11 mål i 20 Serie A-kampe samt fem mål i de seks Champions League-kampe. Han kom ligeledes på tavlen, da Inter og Napoli senest mødte hinanden.

Inter vandt senest i Napoli

Inter og Napoli har mødt hinanden en enkelt gang i denne sæson, og da var der klasseforskel på de to mandskaber.

Det lignede umiddelbart en tæt kamp på San Paolo, men Inter sad tungt på kampen fra start.

I løbet af 33 minutter havde Romelu Lukaku scoret to gange, mens Arkadiusz Milik reducerede inden pausen.

Omtalte Martinez scorede kampens sidste mål med en halv time igen, så Inter helt fortjent vandt 3-1.

Kampen blev spillet den 6. januar, og siden da har Inter vundet fire og spillet tre uafgjort, mens Napoli har tabt hele tre yderligere kampe, og der er ikke meget, som tyder på, at Napoli er i fremgang.

Find de bedste odds bonusser her!

Bliver der roteret på holdene?

Coppa Italia har helt klart stor betydning for både Inter og Napoli. De har ikke ligefrem væltet sig i pokaler i de senere år, og nu står de begge med en glimrende mulighed for at få noget sølvtøj, og derfor forventes det ikke, at der bliver sparet ret mange spillere.

Inter har den klart bredeste trup, hvilket de beviste i weekenden, da de startede kampen imod AC Milan med folk som Borja Valero, Christian Eriksen, Kwadwo Asamoah, Stefano Sensi og Danilo D’Ambrosio på bænken.

Napoli har stort set spillet spillet med de samme 11 igennem hele sæsonen. Inter virker klart stærkest, og vi spiller dem til odds 2.025.

Inter – 0,50 asian – 2.025 – bet365.

Odds er fra 11/02 – 11.00, og kan ændre sig.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.