Odds tip til landskampen Østrig – Danmark

østrig danmark flag

Vores odds tip til landskampen mellem Østrig og Danmark går på dansk sejr med pengene tilbage på uafgjort – også kaldet Asian 0.0 eller draw no bet.

Odds tip: Danmark vinder landskampen i Østrig (DNB)

Markedet vurderer landskampen meget jævnbyrdigt, og vi mener, at Danmark skal have en større favoritværdighed.

Det er mange år siden, at Danmark har haft et så stærkt landshold. Vi har ikke blot et meget stærkt kollektiv, som efterhånden har spillet sammen i flere år.

Vi har samtidigt også mange profiler, som kan gøre det uventede, og kombinationen af disse to har kastet enormt flotte resultater af sig.

Alt i alt, så er stemningen ekstremt positiv på landsholdet, som også er startet glimrende i VM-kvalifikationen.

Draw no bet-variant foretrækkes

Østrig er gruppens sværeste modstander, og det bliver bestemt ikke en nem kamp imod David Alaba, Marcel Sabitzer og de andre Bundesliga-spillere i den østrigske trup.

Spiller man det rene 2-tal, så får man odds 2.50 i skrivende stund. Det mener vi er værdifuldt, men vi tager alligevel varianten med pengene tilbage i tilfælde af uafgjort.

Det skyldes primært udfaldene i de første to runder af VM-kvalifikationen. Mens Danmark er kommet perfekt fra start med 2-0 over Israel og 8-0 over Moldova, så har Østrig allerede smidt point til i deres kamp imod Østrig.

Det er med stor sandsynlighed Østrig, som Danmark kommer til at kæmpe med om førstepladsen i gruppen, og set i det lys, så er uafgjort ikke noget dårligt resultat for Danmark.

Skulle der stå uafgjort i slutfasen af onsdagens landskamp, så kan man godt være i tvivl om, hvor meget Danmark vil satse på sejren.

Selvom Kasper Hjulmand har talt om at jagte den store gevinst, så er der nok ikke mange i den danske lejr, som vil være utilfredse med et enkelt point i Wien.

Kampen spilles på Ernst Happel Stadion i Wien, så Østrig har en hjemmebanefordel, men da stadionet vil stå helt tomt, så er det minimalt, hvor stor betydning, det får.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.