Serie A: Odds tip til Napoli – Inter

fodbold mål

Odds tip til Serie A: Over 2,5 mål i Napoli – Inter

Få odds bonus til sport

Vores odds tip til Serie A-kampen mellem Napoli og Inter går på, at der kommer minimum tre kasser. Der er en del faktorer, der peger på en målrig kamp.

Når man kigger på holdkortene, så er der et hav af offensive profiler. Inter har ganske vist en meget solid defensiv, men der har generelt været en del mål i deres kampe under Antonio Conte, som overtog trænersædet i sommers.

Gennaro Gattuso og Antonio Conte har aldrig stået overfor hinanden som trænere for hver deres hold, så der er ikke ret meget brugbar statistik at benytte, men kampbilledet peger bestemt på en åben kamp.

Napoli mangler forsvarskæmpe

Napoli har i de seneste par sæsoner haft en af verdens bedste midtstoppere i Kalidou Koulibaly. Desværre for napolitanerne, så må de undvære den stærke senegaleser imod Inter, og derfor kommer Konstantinos Manolas nok til at spille ved siden af Sebastiano Luperto.

Derudover er Nikola Maksimovic også ude, mens Ghoulam er tvivlsom, så det bliver et decimeret forsvar, Napoli stiller op med.

I Gennaro Gattusos to kampe i spidsen for Napoli har de tabt 2-1 på hjemmebane imod Parma, hvorefter de vandt 2-1 på udebane imod Sassuolo.

Inter har været fremragende

Inter har i de seneste år satset voldsomt med dyre indkøb, men det er først for alvor blevet godt i denne sæson.

Antonio Conte har sat sit klare aftryk på holdet ligesom han formåede i Juventus og Chelsea.

De fører Serie A med 42 point efter 17 kampe, og der er blevet scoret hele 50 kasser i deres kampe, hvilket svarer til et snit på lige under 3.

12/17 af deres kampe er gået over 2,5, og de har fået et fantastisk makkerpar i Lautaro Martinez og Romelu Lukaku, som har scoret hhv. otte og 12 mål.

De har ganske vist en meget solid defensiv med Diego Godin, Milan Skriniar og Stefan De Vrij i midterforsvaret, men de har alligevel indkasseret mål i syv af deres seneste 10 Serie A-kampe.

Napoli skal vinde

Napoli har haft en ringe sæson indtil videre, og de er allerede nu 11 point efter Roma, som ligger på den vigtige Champions League-plads.

Selvom de møder et stærkt Inter-hold, så kan de ikke bruge andet end en sejr. Inter kan bedre klare sig med uafgjort, men vil ikke pakke sig af den grund.

I denne og sidste sæson har Napoli spillet uden Koulibaly i Serie A fem gange, og de har indkasseret otte mål i disse kampe, så han er i sandhed vigtig for dem.

Vi tror på mindst tre kasser, hvilket bliver flot betalt over hele markedet.

Over 2,5 mål – 1.80 – bet365.

Odds er fra 06/01 – 13.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2501 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.