Odds tip Premier League: Arsenal ender i top seks

fodbold stadion

Vil du spille på Arsenal i top 6? Gør det på Bet365!

Dette odds tip går på, at Arsenal ender i top seks efter de 38 runder i Premier League-sæsonen 2019/2020.

De kom ellers meget ringe fra start, men valgte så at fyre Unai Emery, og nu er Mikel Arteta så blevet fastansat.

Arsenal ligger ganske vist på en middelmådig 10. pladsen i Premier League efter de første 17 kampe, men alt tyder på, at de kommer til at tage store spring indenfor den kommende måneds tid.

Spillerne kæmper for Arteta

Arsenal har faktisk ikke fået den bedste start resultatmæssigt under Arteta. De startede med at spille 1-1 imod Bournemouth på udebane, hvorefter de tabte 2-1 på hjemmebane imod Chelsea.

Siden har de så slået Manchester United med 2-0 og Leeds med 1-0.

Indsatserne har dog været meget stærke, og særligt i kampen imod Chelsea lyver resultatet, da de var foran 1-0 i 70 minutter indtil et drop fra Bernd Leno satte Chelsea i gang.

Efterfølgende leverede de sæsonens måske bedste kamp, da de satte Manchester United på plads.

Det er tydeligt, at Arsenal-spillerne er mere motiverede for at kæmpe for trøjen end de var under Unai Emery, som aldrig rigtigt faldt til i Premier League.

Pierre-Emerick Aubameyang er ny anfører, og der er ikke længere tvivl om, at han fortsætter i klubben. Derudover ligner Mesut Özil en spiller, der har lyst til at være i Arsenal, hvilket man kunne have været i tvivl om.

Se vores regnskab og alle odds tips her!

Et kig på programmet

Arsenal ligger i skrivende stund på 10. pladsen med kun 27 point efter 21 kampe, hvilket er utroligt ringe med tanke på spillertruppen og klubbens størrelse.

Omvendt er det også grunden til, at man nu får en så flot betaling på, at Arsenal kommer i top seks i Premier League.

Med 21 kampe spillet, så har de naturligvis mødt samtlige 19 hold en enkelt gang, mens de har mødt Bournemouth og Manchester United to gange.

Desværre for spillet, så mangler de at møde Chelsea, Manchester City og Tottenham på udebane, men omvendt så møder de Liverpool i den 36. spillerunde, hvor The Reds med al sandsynlighed ikke har mere at spille for.

Som stillingen er nu, så ligger Crystal Palace, Sheffield United, Wolverhampton og Tottenham i vejen for en top seks placering.

Der er kun tre point op til sjettepladsen, hvilket i sig selv ikke er noget problem. Det er snarere, at de skal overhale en hel række hold, men omvendt, så virker Arsenal væsentlig stærkere end både Tottenham og Manchester United i skrivende stund.

Der skal som minimum være 33 % sandsynlighed for, at Arsenal ender i top seks i denne sæson, og det kan sagtens være, at det er lavt sat.

Arsenal ender i top seks – 3.25 – bet365.

Odds er fra 07/01 – 10.31, og kan ændre sig.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.