Odds tip til Superligaen: SønderjyskE kommer i top seks

fodbold danmark

Vores næste odds tip omhandler SønderjyskE og deres chancer i denne sæsons Superliga. Det virker som om, Glen Riddersholm har fået sammensat et godt hold, som bør have gode chancer for at nærme sig subtoppen af Superligaen.

Se i øvrigt også vores odds tip på, at SønderjyskE ender over Esbjerg fB.

SønderjyskE har forstærket sig markant

SønderjyskE er i de seneste to sæsoner endt på 8. og 11.pladsen, hvilket er en smule under deres standarder, som ellers ikke er vanvittigt høje.

Det hænger nok sammen med, at de endte på fjerde- og andenpladsen i de foregående to sæsoner.

For omkring et halvt år siden blev Claus Nørgaard ansat af Glen Riddersholm som cheftræner, hvilket fortæller noget om ambitionsniveauet i Haderslev.

Stadionet fortsætter med at blive forbedret, og det er generelt en klub i en sund og solid udvikling over snart 10 år.

Op til denne sæson har de så for alvor markeret sig på transfermarkedet i en grad, som vi ikke har set før.

Mens de har hentet nogle ukendte spillere, og sagt farvel til et par reservespillere, så er der kommet nogle meget interessante navne ind.

Det drejer sig om Patrick Banggaard, Rilwan Hassan og ikke mindst Mads Albæk, som sjovt nok alle har en fortid i FC Midtjylland, og det fortæller noget om, hvilken kapacitet Glen Riddersholm er.

Banggaard nåede aldrig at slå til i Tyskland, men Mads Albæk har en masse erfaring fra flere forskellige europæiske ligaer, så det er en flot signering af SønderjyskE.

Alt i alt, så er det en rigtigt stærk SønderjyskE-trup, som dog har sagt farvel til Niki Zimling, der har stoppet karrieren, mens anfører Marc Pedersen er ude med en langtidsskade.

Det gik ikke godt for Glen Riddersholms SønderjyskE i efteråret, men nu har han haft lidt længere tid, og det virker fornuftigt.

Se vores andre odds tips her!

Utroligt tæt midterfelt i Superligaen

Kampen om top seks i Superligaen er utroligt tæt, og bliver som oftest afgjort på marginaler i den allersidste spillerunde.

Mens FC København, FC Midtjylland og Brøndby simpelthen må have for stærke trupper til ikke at komme med, så er det næsten resten af Superligaen, der har muligheden.

Brøndby var ganske vist i problemer i sidste sæson, så der kan lure en overraskelse der, mens FCK og FCM er selvskrevne i toppen.

Hobro, Silkeborg, Lyngby og AC Horsens kommer til at få meget svært ved at komme med, mens de resterende hold alle kæmper om de sidste 3 (4) pladser.

Forskellen på OB, AaB, AGF, Randers, SønderjyskE, FC Nordsjælland, Esbjerg er ikke særligt stor, og det er her, at oddset på SønderjyskE bliver interessant.

Der er selvfølgelig større sandsynlighed for, at SønderjyskE IKKE kommer i top seks end omvendt, men til 3.50 gange pengene igen, så skal det prøves.

Det må vurderes, at SønderjyskE kommer i top seks omkring en af tre gange, og dertil er 3.50 hos Unibet ganske flot.

SønderjyskE kommer i top seks – 3.50 – Unibet.

Se vores odds bonusser her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2497 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.